Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής!

Είκοσι πέντε μέρες μείναμε μέχρι την ημέρα των εκλογών, όταν ένα ολόκληρο σύστημα αμαρτωλό και διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά θα δει και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζωντανή και δυνατή να κατορθώνει να ξεπερνά τα εμπόδια μιας κυριολεκτικής χούντας, που υπάρχει εναντίον της από ένα σάπιο δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο! Και δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Στις 26 Μαΐου γίνονται εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα στείλει το δικό της μήνυμα δίπλα στα λάβαρα και τις ιαχές της Ευρώπης των Πατρίδων, που αντιστέκεται και δεν παραδίδεται στους ολιγάρχες των τραπεζών και των χρηματιστηρίων. Από την Αθήνα μέχρι την Μαδρίτη και από το  Βερολίνο μέχρι την Βουδαπέστη και την Βιέννη και από το Παρίσι μέχρι την Ρώμη θα ακουστεί δυνατά η φωνή της Ιστορίας που επιστρέφει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-ektaktws-aurio-to-arthro#ixzz5mUrXN5Hx

Exit mobile version