Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tρίτη 30 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 30 Απριλίου 2019

Συνελήφθη λένε ένας τζιχαντιστής στον Έβρο που πέρασε τα σύνορα ως… πρόσφυγας! Τώρα εμείς πρέπει να χειροκροτήσουμε το σωστό; Το θέμα είναι πόσοι ακόμη έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδας αποδεδειγμένα και είναι υπεύθυνοι για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Και μάλιστα μας πληροφορούν πως παρουσιάστηκε ως πρόσφυγας από το Αφγανιστάν! Μάλιστα διαβάζω πανηγυρικούς λόγους για το πόσο σωστά έκανε την δουλειά της η συνοριοφυλακή. Από πότε ρε παιδιά οι Αφγανοί θεωρούνται πρόσφυγες γενικότερα; Ας εξετάσουμε αυτό μόνο. Δηλαδή, αν δεν ήταν τζιχαντιστής θα τον δεχόταν ως πρόσφυγα από το Αφγανιστάν και όχι ως λαθρομετανάστη; Θα τον άφηναν να περάσει στην Ελλάδα για να ζήσει ζωή χαρισάμενη; Ήμαρτον κύριε! Ζούμε στην εποχή του παραλόγου! Όποιος περνάει τα σύνορα της χώρας μας βαφτίζεται ως πρόσφυγας και Ινδός να περάσει τα σύνορα πάλι ως πρόσφυγα θα τον ταυτοποιήσουν. Χρειάζεται άμεσα να δωθεί λύση! Πρέπει τα σύνορα να κλείσουν και να επαναπατριστούν όλοι τους.

Ελένη Τ.

Νίκη των Εθνικών Δυνάμεων στην Ισπανία: Στην Βουλή το πατριωτικό Vox! Καταποντίστηκε ψευτοδεξιά και αριστερά

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! Εύχομαι από καρδιάς η φετινή Ανάσταση να σημάνει την Ανάσταση της Πατρίδας μας. Και ο τελευταίος Έλληνας να φωτιστεί με την Αλήθεια και να ξυπνήσει από τον λήθαργο διεκδικώντας την αξιοπρέπεια, την ελευθερία αλλά και την δικαιοσύνη για τον ίδιο αλλά και για την μεγάλη του οικογένεια, το Έθνος μας. Επιτέλους η Ανάσταση να σημάνει τον θάνατο του παλαιού και την αναγέννηση μιας νέας Ελλάδας μεγάλης και κυρίαρχης.

Δημήτρης Ν.

Εικόνες από το μέλλον: Τελετουργική σφαγή ζώων στον Εχίνο παρουσία βουλευτή του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Μούγκα ο Τσίπρας για την μείωση του ποσοστού του αδερφού του κόμματος Podemos στην Ισπανία. Νίκησαν λέει οι προοδευτικές δυνάμεις. Aυτός ο άνθρωπος είναι ικανός, όταν χάσει στις εκλογές της Ελλάδας να πανηγυρίζει αγνοώντας την πολιτική του ανεπάρκεια, γιατί θα νικήσουν οι “προοδευτικές” δυνάμεις. Κοινώς μας λέει ότι όποιος και να βγει πλην εθνικιστικών κομμάτων είναι το ίδιο και το αυτό, μιας και όλοι τους δέχονται εντολές από ένα αφεντικό. Όχι κάτι νέο για εμάς, τα μόνα νέα είναι γι΄αυτούς οι οποίοι νομίζουν πως με τον αποκλεισμό μπορούν να ανακόψουν την δύναμη του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη. Ο Εθνικισμός ήρθε για να μείνει για τα καλά και αυτό το έδειξαν οι εκλογές στην Ισπανία, όπως θα το δείξουν και επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα. Επιτέλους η Ευρώπη των Πατρίδων ξυπνά.

Τάσος Μ.

ΝΔ και ΚΚΕ κατά Χρυσής Αυγής για τις κομμουνιστικές αποζημιώσεις: Πρόταση-ιστορικό καθήκον έναντι του Έθνους και των θυμάτων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-30-apriliou-2019#ixzz5mWdVGAdK

Exit mobile version