Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε τα κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα δεν ξεφεύγουν από την εγκληματικότητα που παράγει η πολιτική τους

Ούτε τα κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα δεν ξεφεύγουν από την εγκληματικότητα που παράγει η πολιτική τους

Τις προάλλες η υπουργοποιηθήσα από τον Τσίπρα και τον Καμμένο, Παπακώστα, είχε δηλώσει με ύφος περισπούδαστο ότι «το κέντρο ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω». Παρόμοιες δηλώσεις που αρνούνται την περί εγκληματικότητας πραγματικότητα έχει κάνει ακόμα και ο Τσίπρας.

Όμως, οι δηλώσεις δεν αρκούν για να ξεφύγει κάποιος από την πραγματικότητα και έτσι τα κυβερνητικά στελέχη ζούνε και οι ίδιοι τις ληστρικές επιθέσεις από εγκληματίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» τα τελευταία 24ωρα σημειώθηκαν επιθέσεις κακοποιών στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των υφυπουργών την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε αυτά οι οδηγοί τους, ενώ οι δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν και οπλισμό αστυνομικών.

Στο πρώτο συμβάν, ένας μαροκινός προσπάθησε να διαρρήξει το υπηρεσιακό όχημα του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη ενώ ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το υπουργείο. Κι αυτό ενώ ο… άναυδος οδηγός του υφυπουργού βρισκόταν εντός του οχήματος που δέχθηκε την επίθεση από τον αλλοδαπό.

Λίγες ημέρες αργότερα υπήρξε παρόμοιο συμβάν, στο ίδιο ακριβώς σημείο, με στόχο τον οδηγό άλλου υφυπουργού Ανάπτυξης. Αυτή τη φορά δύο ρουμάνοι κακοποιοί επιχείρησαν – μεσημβρινή ώρα – να ληστέψουν τον οδηγό της υφυπουργού Ολυμπίας Τελιγιορίδου, ο οποίος ήταν μέσα στο υπηρεσιακό όχημα. Ο ένας εκ των δραστών άρχισε να συνομιλεί με τον οδηγό του κρατικού αυτοκινήτου, ενώ ο συνεργός του αφαίρεσε από το κάθισμα του συνοδηγού ένα βαλιτσάκι με έγγραφα και κατόρθωσε να διαφύγει.

Επιπλέον, τον Ιανουάριο υπήρξε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των κλαπέντων εγγράφων από το αυτοκίνητο στενού συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου. Η διάρρηξη στο ΙΧ του συνεργάτη τού υπουργού έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του οχήματος μαζί τον Φάμελλο βρίσκονταν σε γειτονικό σημείο.

Τέλος, προ μερικών εβδομάδων υπήρξε επιδρομή στα γραφεία ενός «Ινστιτούτου» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που είχε ποσό της τάξης τουλάχιστον 10.000-20.000 ευρώ, σφραγίδες και άλλα έγγραφα.

Βεβαίως, όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα με την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και της ανοχής στην εγκληματικότητα, που πρεσβεύει ο Σύριζα. Γι’ αυτό και οι υπουργοί – θύματα παραμένουν σιωπηλοί παρά τις επιθέσεις που δέχονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-ta-kubernhtika-stelechh-tou-suriza-den-jefeugoun-apo-thn-egklhmatikoth#ixzz5ma5egP9m

Exit mobile version