Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή αγωνίας από την Ελληνική Αστυνομία: Δεν μπορούμε να φυλάξουμε την περιοχή της Ακρόπολης!

Κραυγή αγωνίας από την Ελληνική Αστυνομία: Δεν μπορούμε να φυλάξουμε την περιοχή της Ακρόπολης!

Παρά τα αμέτρητα περιστατικά κλοπών, βίας και βανδαλισμού στο κέντρο των Αθηνών, με αποκορύφωμα την τραγική δολοφονία του Έλληνα φοιτητή Νίκου Μουστάκα από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αδιαφορεί, όπως αποδεικνύεται σε πρόσφατο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, εις βάρος φυσικά των Ελλήνων πολιτών και των ξένων επισκεπτών ενόψει της θερινής περιόδου.

Ειδικότερα, στις αρχές Απρίλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είχε στείλει έγγραφο με τίτλο «Ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης και της πέριξ αυτού περιοχής», με σκοπό την «δημιουργία ενός πλέγματος συμπληρωματικών δράσεων προληπτικού και κατασταλτικού χαρακτήρα, με ορθολογική διάθεση πόρων (ανθρώπινου δυναμικού και μέσων), ώστε να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα τα παρουσιαζόμενα προβλήματα παραβατικότητας και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών της περιοχής».

Εν τούτοις, μόλις λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Απριλίου η ΕΛΑΣ τροποποίησε το έγγραφο, ομολογώντας ότι δεν είναι δυνατή η αποτελεσματική φύλαξη των Αθηνών λόγω έλλειψης πόρων και προσωπικού («Παρ’ όλα αυτά και παρά τις σαφείς εντολές που δόθηκαν την 16/4/2019 από τη μελέτη των αναφορών δραστηριότητας των πρώτων ημερών εφαρμογής, παρατηρούνται αποκλίσεις από τα διατασσόμενα, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την υλοποίηση του σχεδιασμού στο σύνολό του»).

Με απλά λόγια, η ήδη αυξημένη παραβατικότητα στο κέντρο των Αθηνών –πλέον ακόμη και στα πιο τουριστικά και πολυσύχναστα σημεία-αναμένεται να γιγαντωθεί, επειδή οι αρμόδιοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιλέγουν να ασχοληθούν με κάθε ζήτημα εκτός από το αυτονόητο: την Προστασία του Πολίτη.

Δριμύ κατηγορώ της μητέρας του δολοφονηθέντος Νίκου Μουστάκα στον Τσίπρα: Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eggrafo-ths-ellhnikhs-astunomias#ixzz5mc3OB6qC

Exit mobile version