Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μετά την τελευταία ενημέρωση από ηλεκτρονικά μέσα διαπίστωσα και αποφάσισα να σας ενημερώσω για τη διάκριση που γίνεται περί νόμου κατά της φοροδιαφυγής σε πλανόδιους πωλητές Ελληνικής καταγωγής έναντι αλλοδαπών προελεύσεων και μεγαλύτερου ζημιογόνος ποσού κατά του κράτους που δρουν κατ’ εξακολούθηση στο νομό Αττικής, καθώς και σε όλη την επικράτεια με διάφορα εμπορεύματα συνήθως μη ελεγχόμενα ως προς την ποιότητα ή την επικινδυνότητα αυτών. Διαπιστώνω δε επίσης ότι πολλοί αλλοδαποί αγνώστου προελεύσεως ή ακόμα και γνωστής προσφέρουν υπηρεσίες οι οποίες είναι παράνομες δραστηριότητες είτε φορολογικά είτε ηθικά και νομικά επίσης. Ως εθνικιστικό κόμμα που συμμετέχει στο ελληνικό κοινοβούλιο σας ενδιαφέρει αυτή η διάκριση μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, διότι όταν σε μια δημοκρατία είναι όλοι ισότιμοι τότε και οι νόμοι θα πρέπει να είναι ίδιοι για όλους όσους ζουν και εργάζονται στην χώρα.

Μετά τιμής, Νικόλαος Γ.

Παρουσίαση προγράμματος “Ελληνικής Αυγής” στην Ασπροβάλτα: Σάββατο 4 Μαΐου 18:30

Tα τανκς της αριστεράς είναι ιερά, του Μαδούρο δε άγια για τον Τσίπρα και τους απανταχού κομμουνιστές. Γιατί στην Βενεζουέλα δεν υπάρχει λαϊκή απαίτηση για ελευθερία. Στην Βενεζουέλα υπάρχουν πραξικοπηματίες. Εκεί δεν πατήθηκαν άνθρωποι από τα τανκς, εκεί υπήρχε η πορεία προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας, τώρα αν στο μεταξύ έστειλε και μερικούς στο νοσοκομείο ή στον Άγιο Πέτρο… ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.Έτσι να ξεχειλίζει “δημοκρατία” η οικουμένη. Χθες ήταν η Πράγα, η Βουδαπέστη σήμερα η Βενεζουέλα αύριο μεθαύριο έρχεται και η σειρά μας.

Τάσος Π.

Τα «καλά» τεθωρακισμένα του Μαδούρο πέφτουν πάνω σε διαδηλωτές στους δρόμους του Καράκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν μπορεί να φυλάξει πλέον την περιοχή γύρω από την Ακρόπολη. Εγώ να ρωτήσω ποια περιοχή μπορεί να φυλάξει τελικά η Ελληνική Αστυνομία, γιατί η χώρα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι. Καθημερινά από άκρη σε άκρη στην χώρα αυτό που βασιλεύει είναι η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα. Μας ληστεύουν, κινδυνεύουν οι ζωές μας και των παιδιών μας από αδέσποτες σφαίρες, μαχαιρώνονται στους δρόμους, γυναίκες δεν μπορούν να περάσουν από συγκεκριμένες περιοχές μην βιαστούν, πωλούν ανενόχλητοι πρέζα, κάνουν παρεμπόριο σε κεντρικότατους δρόμους και άλλα… υπέροχα σε ένα κράτος ξέφραγο αμπέλι. Θα σας πω εγώ τι μπορεί να φυλάξει η ΕΛΑΣ, την βουλή και την σωματική ακεραιότητα των κυβερνώντων, για τους υπόλοιπους καρφάκι δεν τους καίγεται.

Στέλιος Φ.

Η τιμή στην μνήμη των νεκρών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-2-maiou-2019#ixzz5mkGwEQ9a

Exit mobile version