Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουν σοβαρούς λόγους για να ανησυχούν στις Βρυξέλλες

Έχουν σοβαρούς λόγους για να ανησυχούν στις Βρυξέλλες

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Ελλάς-Ευρώπη-Εθνικισμός! Από τις 26 Μαΐου να ξεκινήσει η Αναγέννηση της Ευρώπης των Εθνών

Εισήλθαμε αισίως στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές με την Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων να τα παίζει όλα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει την εθνικιστική δυναμική που ξεκάθαρα διαμορφώνεται από την μια μέχρι την άλλη άκρη της Γηραιάς Ηπείρου.

Στην Ελλάδα βέβαια, η τρίτη πολιτική δύναμη στερείται στοιχειωδών δικαιωμάτων τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση του «ανθρωπισμού και των δικαιωμάτων» αναγνωρίζει ακόμη και στον τελευταίο κατ’ επίφαση «πρόσφυγα» που διέβη παρανόμως τα σύνορά της. Βλέπετε όμως στον ευρωπαϊκό «παράδεισο», η δημοκρατία βασιλεύει για όλους εκτός από τους Εθνικιστές και πολύ περισσότερο -όπως στην πράξη αποδεικνύεται- για τους Έλληνες Εθνικιστές. Οι «εχθροί» του κεφαλαίου και «προστάτες» των καταπιεσμένων από την άλλη πλευρά, απολαμβάνουν όπως και οι φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες συνέταιροί τους, επί ίσοις όροις, τα… αγαθά του καπιταλισμού. Κι όλο αυτό το συνονθύλευμα που ευθύνεται αναμφισβήτητα για τα δεινά των Λαών της Ευρώπης, ενώνεται εις σάρκαν μίαν για να πολεμήσει τον αναδυόμενο Εθνικισμό, διαψεύδοντας στην πράξη τις κομμουνιστικές θεωρίες που θέλουν τον εθνικισμό να αποτελεί τέκνο του καπιταλισμού στην χειρότερη μορφή του. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, άλλοι έχουν τ’ όνομα και άλλοι την χάρη!

Παρά ταύτα, οι Βρυξέλλες ανησυχούν έντονα για τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών και μαζί τους οι «δημοκράτες» των Αθηνών που πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας διότι καθώς υποστηρίζουν «η Συμφωνία των Πρεσπών απέδειξε ότι η Ελλάδα μπορεί να προβεί σε συμβιβασμούς για το καλό της Ευρώπης». Τα ίδια ακριβώς υποστηρίζουν και για τα Μνημόνια τα οποία θα έσωζαν τον Ελληνικό Λαό αλλά στην πραγματικότητα έσωσαν τους τοκογλύφους και τις τράπεζές τους. Κι έχουν βεβαίως ένα σημαντικό λόγο να ανησυχούν: η άνοδος του Εθνικισμού θέτει σε άμεσο κίνδυνο την τάξη των προθύμων που εφαρμόζει αναντίρρητα τις εντολές της Ε.Ε., την τάξη εκείνη που δικαιούται να λάβει τον χαρακτηρισμό της 5ης Φάλαγγας εντός του Ελληνικού Έθνους.

Χαρακτηριστική και ενδεικτική της ανησυχίας των προθύμων, η στάση ενός τέως υπουργού των Εσωτερικών, ενός εκ των χειρότερων υπουργών της μεταπολίτευσης, τον οποίο η αριστερά και οι ψεκασμένοι του Καμμένου τοποθέτησαν στον ανώτατο πολιτειακό θώκο. Ούτος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ανεξαρτήτως των περιστάσεων βάλλει κατά του Εθνικισμού, τον οποία απαξιωτικά χαρακτηρίζει «εθνολαϊκιστικό και νεοφασιστικό μόρφωμα». Ο ίδιος αυτός πολιτικός άνδρας, αρθρογραφεί κατά της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από το Λαό, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα πόσο σέβεται την εκπεφρασμένη δια των νομίμων δημοκρατικών διαδικασιών λαϊκή βούληση. Μόνο ως Θεία Δίκη λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι σε 5 χρόνια το πρόσωπο αυτό δεν θα το θυμάται κανείς…

Σε πέντε χρόνια από σήμερα όμως, η Ευρώπη θα έχει την εικόνα που οι Λαοί θα επιλέξουν σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα. Είτε θα έχει καταστεί αφροασιατική αποικία διοικούμενη από τραπεζίτες, είτε θα είναι πάλι Ελεύθερη και θα ανήκει στις Πατρίδες και στους ευρωπαϊκούς Λαούς. Τούτο είναι το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών, όσο κι αν τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικάντηδες επιχειρούν ν’ αλλάξουν την ατζέντα αποπροσανατολίζοντας τους ψηφοφόρους.

Το ερώτημα συνεπώς στο οποίο καλούνται οι Λαοί της Ευρώπης και μαζί τους ο Ελληνικός να απαντήσουν δεν είναι το «ποιος θα μας σώσει από την ακροδεξιά» αλλά το «ποιος θα μας απαλλάξει από το τοκογλυφικό ιερατείο των Βρυξελλών». Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την υποδεικνύουν εκείνοι που αφενός πλουτίζουν από το αίμα και τις θυσίες των Ευρωπαίων και αφετέρου προειδοποιούν για την άνοδο των Εθνικιστών, άνοδος που θα θέσει τέρμα στην ασυδοσία και στα προκλητικά τους προνόμια.

Ή για το θέσουμε πιο απλά, ακούστε για μια φορά τον αποτυχημένο τέως υπουργό των Εσωτερικών και ψηφίστε το κόμμα που εκείνος σας καλεί μεγαλοφώνως να μην ψηφίσετε! Έχετε τη δύναμη να συνταράξετε τα θεμέλια όχι μόνο του Μεγάρου στο οποίο ζει πλουσιοπάροχα ο εν λόγω αλλά πολύ περισσότερο, του αρχηγείου των Βρυξελλών στο οποίο θα πρέπει κατόπιν να απολογηθεί!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/echoun-sobarous-logous-gia-na-anhsuchoun-stis-brujelles#ixzz5mlHcgOsi

Exit mobile version