Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης δουλεύει τον κόσμο: Καταθέτει τροπολογία για την μείωση του αφορολόγητου που ο ίδιος ψήφισε!

Ο Μητσοτάκης δουλεύει τον κόσμο: Καταθέτει τροπολογία για την μείωση του αφορολόγητου που ο ίδιος ψήφισε!

Ένας από τους βαρύγδουπους τίτλους της τελευταίας συνεντεύξεως Μητσοτάκη ήταν ότι θα καταθέσει – δήθεν – τροπολογία για την αποφυγή της μείωσης του αφορολόγητου. Αυτό, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της ΝΔ, ήταν μία κίνηση – ματ εναντίον του Τσίπρα, ο οποίος θα κληθεί είτε να εφαρμόσει το μνημονιακό μέτρο, είτε να προσυπογράψει μία πρόταση του Μητσοτάκη.

Στην πραγματικότητα, όμως, η εν λόγω τροπολογία δεν είναι «ματ», αλλά αυτογκόλ του Μητσοτάκη, ο οποίος – επί της ουσίας – κατέθεσε μία τροπολογία εναντίον του ίδιου του εαυτού, καθώς η μείωση του αφορολογήτου ορίου προβλέπεται από το «Μνημόνιο της αριστεράς», που υπεγράφη και κυρώθηκε από την Βουλή το 2015.

Όμως, εδώ υπάρχει μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να μας ξεφύγει. Δεν υπάρχει «Μνημόνιο της Αριστεράς», αφού το μνημόνιο του 2015 φέρει την υπερήφανη υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τότε είχε συστρατευτεί με τον Σύριζα στην «μεγάλη εθνική συνεννόηση», δηλαδή έχουμε να κάνουμε με ένα «Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ».

Τονίζουμε αυτή τη λεπτομέρεια για να αποδώσουμε τα του Καίσαρο τω Καίσαρι, ήτοι στον μοναδικό πολιτικό που έχει υπογράψει ότι μνημόνιο υπάρχει, τον «σκληρό», «δεξιό», Άδωνι Γεωργιάδη, που ούρλιαζε τις προάλλες στη Βουλή «Μνημόνιο να ‘ναι, κι ό,τι να ‘ναι», αλλά και για να τονίσουμε την παράνοια της ΝΔ που καταθέτει τροπολογίες (αν τις καταθέσει) ενάντια στα ίδια νομοσχέδια που έχει υπερψηφίσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-douleuei-ton-kosmo-katathetei-tropologia-gia-thn-meiwsh-tou-af#ixzz5mlbf7zzN

Exit mobile version