Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο ο Καιρίδης έλειπε: «Αρχαία τουρκική πατρίδα» χαρακτήρισαν την Θράκη σε τουρκοεκδήλωση παρουσία υποψηφίου ευρωβουλευτή του DEB!

Τουρκοεκδήλωση έλαβε χώρα στην Κασταμονή, παρουσία τούρκων αξιωματούχων και υποψηφίου Ευρωβουλευτή του τουρκοκόμματος DEB. Πέραν των εικόνων του Κεμάλ Ατατούρκ και των τουρκικών σημαιών, την «διακόσμηση» της αίθουσας συμπλήρωνε σημαία της λεγόμενης «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Τίτλος της εκδήλωσης ήταν: «Δημοκρατία Δυτικής Θράκης του 1913 και Δρ. Σαδίκ Αχμέτ».

Το πάνελ των ομιλητών απάρτιζαν οι: Περβίν Χαϊρουλλάχ, Ισίκ Σαδίκ, Ορχάν Καβουντζού-πρόεδρος τουρκόψυχου Κέντρου του πανεπιστημίου και δίπλα του ο πρόεδρος της νεολαίας του DEB και υποψήφιος ευρωβουλευτής Μπουράκ Αντίλ.

Στην εκδήλωση αυτή η Θράκη μας αποκλήθηκε ως «αρχαία τουρκική πατρίδα» και δόθηκε η ευχή να «πληθύνουν τα τουρκικά κράτη», υπονοώντας την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας.

Γιατί, άραγε, δεν καλέστηκε και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καιρίδης, να αναλύσει στους παριστάμενους πως «είμαστε παιδιά των Οθωμανών»; Είναι απολύτως βέβαιο πως στη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» θα είναι πολύ θυμωμένοι με αυτή την εξέλιξη.

Θα υπάρξει παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για όλους αυτούς που στα χαρτιά είναι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι ονειρεύονται την απόσχιση εθνικού εδάφους, πολύ περισσότερο όταν προαλείφονται ως υποψήφιοι Ευρωβουλευτές;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-o-kairidhs-eleipe-archaia-tourkikh-patrida-h-thrakh-eipane-se-tourkoek#ixzz5mmoDYvJa

Exit mobile version