Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χίλια ψέμματα και μια αλήθεια στο συκοφαντικό άρθρο της Wall Street Journal: Η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα!

Χίλια ψέμματα και μια αλήθεια στο συκοφαντικό άρθρο της Wall Street Journal: Η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα!

Ένας νέος συκοφαντικός λίβελλος εναντίον της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε σήμερα από την εφημερίδα – όργανο του πιο σκληρού καπιταλιστικού κατεστημένου των ΗΠΑ, της Wall Street Journal.

Το εν λόγω άρθρο που αναφέρεται στην Δίκη της Χρυσής Αυγής και ζητά την άμεση καταδίκη των Ελλήνων Εθνικιστών βρίθει ανακριβειών, ψευδών και συκοφαντιών με την πιο χαρακτηριστική να είναι η αναφορά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο Νεκταρία Σταμούλη “όλα τα κορυφαία στελέχη της ηγεσίας είναι αντιμέτωπα με τις κατηγορίες της δολοφονίας, της απόπειρας δολοφονίας, της παράνομης κατοχής όπλων, της ρατσιστικής βίας, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης“.

Προφανώς η δημοσιογράφος της Wall Street Journal έχει μπερδέψει την δίκη της Χρυσής Αυγής με αυτές του κλεφτοΠασόκ και των λοιπών αποκομμάτων του “συνταγματικού τόξου”, στελέχη των οποίων λογοδοτούν τακτικά στην Δικαιοσύνη για μίζες και οικονομικές ατασθαλίες.

Επιπλέον, να σημειωθεί πως κανείς Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας, αντιμετωπίζουν όλοι την κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης” ως απόρροια της σκευωρίας Σαμαρά. Μια κατηγορία που καταρρέει καθημερινά στην ακροαματική διαδικασία.

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως η κα Νεκταρία Σταμούλη επισκέφθηκε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη και για 30 λεπτά κατέθεσε όσες ερωτήσεις είχε σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος, καθώς και για την εξελισσόμενη Δίκη, λαμβάνοντας τις αρμόζουσες απαντήσεις. Τι δημοσίευσε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής; ΤΙΠΟΤΑ. Καλύφθηκε προφανώς με τις μυθοπλασίες του Καμπαγιάννη.

Μέσα στα χίλια ψέμματα όμως της Wall Street Journal υπήρχε και μια πικρή για αυτούς αλήθεια. Όπως τονίζει το άρθρο: “Η Χρυσή Αυγή κέρδισε 21 από τις 300 έδρες της Βουλής και τώρα διατηρεί την υποστήριξη του 8% στις δημοσκοπήσεις… Το κόμμα ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις δημοσκοπήσεις να καταδεικνύουν ότι θα κερδίσει έδρες και θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα.”

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια του άρθρου που την κρύβουν επιμελώς τα ενταύθα παπαγαλάκια και οι ψεύτες δημοσκόποι. Το βράδυ της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα πετύχει ακόμα μία μεγάλη Νίκη που θα τρομοκρατήσει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το συκοφαντικό άρθρο της Wall Street Journal

Και η Wall Street Journal πιέζει για την δίκη της Χρυσής Αυγής: «Η καταδίκη τους θα δώσει το πρώτο σήμα για την απομόνωση των φασιστικών δυνάμεων»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chilia-psemmata-kai-mia-alhtheia-sto-sukofantiko-arthro-ths-wall-street-jou#ixzz5mmokmpJE

Exit mobile version