Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας: Ο “εκλεκτός” της Εφημερίδας των Συντακτών και του Ψαρρά

Δένδιας: Ο “εκλεκτός” της Εφημερίδας των Συντακτών και του Ψαρρά

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Η Εφημερίδα των Συντακτών είναι η φυσική συνέχεια της “Ελευθεροτυπίας” και στηρίζει σήμερα ολόθερμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. και αρχιτέκτονα της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δένδια. 

Δένδιας και Βούτσης, βρέθηκαν μαζί στο πάνελ της ΕΣΗΕΑ για να υποδεχτούν το νέο παραλήρημα του Ψαρρά. Όλοι τους για το βιβλίο με τίτλο «Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου».

Ο τίτλος του σχετικού άρθρου της εφημερίδας ήταν “Τείχος της Δημοκρατίας απέναντι στη Χρυσή Αυγή” και το υπέγραφε ο Γιάννης Μπασκάκης. Ποιοι ήταν στην συγκέντρωση αυτή που παρουσιάστηκε ένα βιβλίο κατά του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με συγγραφέα τον Δ. Ψαρρά εκτός του Νίκου Δένδια; Διαβάζουμε: “Στο ακροατήριο μεταξύ άλλων εκεί ήταν οι Νίκος Παρασκευόπουλος, Θοδωρής Δρίτσας, Κώστας Λαλιώτης, Μαρία Ρεπούση, Νίκος Σηφουνάκης, Πέτρος Κωνσταντίνου, Βασιλική Κατριβάνου, ο πολιτικός επιστήμων Ηλίας Νικολακόπουλος …”

Εκεί ήταν όλοι και ο Παρασκευόπουλος που με τον νόμο του αποφυλάκισε στυγερούς εγκληματίες και ο Λαλιώτης του ΠΑΣΟΚ και η Ρεπούση και ο πατέρας των δημοσκόπων και φανατικός κομμουνιστής Ηλίας Νικολακόπουλος. Και ύμνοι για τον Νίκο Δένδια και τον Βούτση χωρίς τέλος. Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα για να καταλάβετε: “Ο Νίκος Δένδιας διότι έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια, συνένωσε δηλαδή τις δικογραφίες των διαφορετικών επιθέσεων της οργάνωσης, ενώ ήταν από τους λίγους υπουργούς που σταμάτησαν να απαντούν στις ερωτήσεις των βουλευτών της. Και ο Νίκος Βούτσης γιατί απομόνωσε τους ναζιστές μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, είπε ότι στο πρώτο συλλαλητήριο «έγινε η επανανομιμοποίηση της Χ.Α. σε κλίμακα δρόμου και σε κλίμακα λαού», ενώ στο δεύτερο «επανανομιμοποιήθηκαν πλέον και διά του μικροφώνου», ενώ θύμισε την απόπειρα εισβολής των ομάδων κρούσεων στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.”

Βούτσης και Δένδιας μαζί σε μία εκδήλωση κατά του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, σε μια εκδήλωση με ιδιαίτερη προβολή προς τον δελφίνο της Ν.Δ. Δένδια, που ετοιμάζεται να γίνει και… πρωθυπουργός! Και ήταν η εκδήλωση αυτή μία ακόμη απόδειξη για την απόλυτη συνεργασία της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στην συνέχεια του κειμένου γράφει η “προοδευτική” φυλλάδα: “Από την πλευρά του ο Δ. Ψαρράς αναφέρθηκε στη σημασία της συνεννόησης των κομμάτων απέναντι στο ναζιστικό φαινόμενο, ενώ έκλεισε την εκδήλωση, θυμίζοντας την πρόσφατη φράση του συνηγόρου και αδελφού του Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια, μέσα στο δικαστήριο ότι «είναι εδώ 69 οικογένειες οι οποίες ταλαιπωρούνται για τις ιδέες και τον αγώνα τους». «Τι είπε δηλαδή;» διερωτήθηκε ο Δ. Ψαρράς; «Ότι από τον Ρουπακιά μέχρι τον Μιχαλολιάκο όλοι ταλαιπωρούνται για τις ιδέες και τον αγώνα τους. Ήταν μια τρομερή ομολογία ενοχής, την οποία ο πρώτος που την κατάλαβε ήταν η έδρα του δικαστηρίου».

Ομολογία “ενοχής” για τον θλιβερό Ψαρρά ο ισχυρισμός της υπερασπίσεως ότι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διώκονται για τις Ιδέες τους, γιατί ο Ψαρράς σαν φανατικός μπολσεβίκος θα ήθελε να διωκόμαστε για τις Ιδέες μας! Μόνο που αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει σε μία δημοκρατία… Κατά τα άλλα ο Ψαρράς “κατάλαβε” και το τι… κατάλαβε η έδρα του Δικαστηρίου(!) και ήδη έχει βγάλει και απόφαση καταδικαστική! Δεν βάζει μυαλό με τίποτε, ούτε από την πρόσφατη ήττα του με την μήνυση που στήριξε μαζί με τον Δημητρά κατά του Γενικού Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την πανηγυρική αθώωσή του και με απόφαση ακόμη και του Αρείου Πάγου!!! 

“Υ”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dendias-o-eklektos-ths-efhmeridas-twn-suntaktwn-kai-tou-psarra#ixzz5mmqlwodm

Exit mobile version