Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “Ποντίκι” επιβεβαιώνει: Η αλλαγή στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός έγινε για να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή!

Το “Ποντίκι” επιβεβαιώνει: Η αλλαγή στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός έγινε για να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή!

Οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για το ατόπημα της κόκκινης Χούντας του ΣΥΡΙΖΑ με την αλλαγή στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός με σκοπό να αποκλειστούν από αυτήν ο Γ. Γ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Βουλευτές Η. Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς επιβεβαιώθηκαν σήμερα μέσα από σχετικό σχόλιο της εφημερίδας “Ποντίκι”.

Η εν λόγω εφημερίδα -η οποία σημειωτέον εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών- τονίζει: «Το σόου που ετοίμαζαν στο αεροδρόμιο των Σπάτων βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο έγινε η αλλαγή στην υποδοχή του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο με την προσγείωση του αεροσκάφους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και όχι στο “Ελ. Βενιζέλος”».

Βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε πως η Χρυσή Αυγή δεν ετοίμαζε κανένα “σόου” όπως θέλουν προπαγανδιστικά να λένε και είναι παρούσα στην συγκεκριμένη τελετή εδώ και χρόνια και όχι μόνο φέτος ενόψει προεκλογικής περιόδου.

Το σόου το έκαναν ο Μπόλαρης, ο Πατούλης και οι λοιποί βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” που βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά όχι για να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, αλλά μάλλον τα… εκλογικά!

Είναι πασιφανές πως με εντολή Τσίπρα αποκλείστηκε η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής από την τελετή και παράλληλα υποβαθμίστηκε η υποδοχή του Αγίου Φωτός, αφού μεταφέρθηκε σε μια κλειστή εκδήλωση μέσα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Με εντολή Τσίπρα απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή και τον Ελληνικό Λαό από την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός

Η κόκκινη Χούντα του άθεου Τσίπρα απαγόρευσε την υποδοχή του Αγίου Φωτός στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pontiki-upodiochh-agiou-fwtos#ixzz5mms0QzY9

Exit mobile version