Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Διαβάσαμε και είδαμε πρόσφατα ότι έβαλαν πρόστιμο σε μια γιαγιά, επειδή πωλούσε χόρτα σε λαϊκή χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Έξω από το Πεντάγωνο πακιστανός λαθρομετανάστης πουλάει καθημερινά παράνομα λουλούδια και λαθραία τσιγάρα στην οδό Μεσογείων και Δημοκρατίας στο Νέο Ψυχικό. Από το σημείο μάλιστα διέρχεται καθημερινά και ο ΠτΔ κύριος Προκόπης Παυλόπουλος με την συνοδεία του. Μάλιστα οι ευαίσθητοι στρατιωτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, βγάζουν και δίνουν στον παράνομο μετανάστη φαγητά συσσιτίου που περισσεύουν από τους στρατεύσιμους στο ΥΠΕΘΑ, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την παράνομη παρουσία και  δραστηριότητά του στην χώρα μας. Ας ελέγξει κάποιος την καταγγελία μου και θα δει ότι λέω και λίγα. Αυτήν την εικόνα θα έχω σε εικοσιπέντε μέρες από σήμερα όταν θα είμαι μπροστά από την κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα χέρια μου. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη!

Μαρίνα Π.

Έχουν σοβαρούς λόγους για να ανησυχούν στις Βρυξέλλες

Στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης σύμφωνα με δημοσκόπηση του Epsilon και μετράνε εγκεφαλικά επεισόδια όλοι οι συστημικοί δημοσιογράφοι, πολιτικοί και οι διάφοροι υποστηρικτές τους! Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, αποκλείστε μας,πολεμήστε μας με ό,τι μέσα διαθέτετε! Εμείς θα βγαίνουμε ολοένα και πιο δυνατοί, ολοένα και πιο δεμένοι μεταξύ μας. Ήρθε το τέλος σας, ο Εθνικισμός επελαύνει σε όλη την Ευρώπη και εδώ στην πατρίδα του την Ελλάδα θα δώσει την μεγαλύτερη μάχη και θα βγει νικηφόρος!

Πέτρος Φ.

Δένδιας: Ο “εκλεκτός” της Εφημερίδας των Συντακτών και του Ψαρρά

Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Εμετικά συνθήματα αναγράφηκαν και δεν έχει κουνηθεί φύλλο. Πριν καιρό κατέβασαν το άγαλμα του “φύλακα” στο Φάληρο και μας ζάλισαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, για σκοταδισμούς για ανθρώπους του περιθωρίου, για το ότι η τέχνη δέχεται ένα βαρύ πλήγμα. Σήμερα, η ίδια η Ιστορία αυτού του τόπου δέχεται ακόμη ένα πλήγμα και είναι απλώς μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Κανένας δεν θα συλληφθεί γιατί αυτό το σάπιο σύστημα προωθεί ό,τι ανθελληνικό και καταστρέφει ό,τι ελληνικό.

Ιωάννα Σ.

Μόνο ο Καιρίδης έλειπε: «Αρχαία τουρκική πατρίδα» χαρακτήρισαν την Θράκη σε τουρκοεκδήλωση παρουσία υποψηφίου ευρωβουλευτή του DEB!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-maiou-2019#ixzz5moAhY2Df

Exit mobile version