Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όρμπαν προς ΕΛΚ: Αυτοκτονείτε πολιτικά συνδεόμενοι με την αριστερά – Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Εθνικιστές!

Όρμπαν προς ΕΛΚ: Αυτοκτονείτε πολιτικά συνδεόμενοι με την αριστερά - Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Εθνικιστές!

Δηλώσεις περί της πολιτικής που ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έδωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, λίγο αφότου αποπέμφθηκε από το ευρωπαϊκό κόμμα.

Εκεί, ο Ούγγρος πρωθυπουργός επισημαίνει πως το ΕΛΚ ετοιμάζεται να διαπράξει πολιτική αυτοκτονία, συνδεόμενο με την αριστερά και καλεί σε συμμαχία με τους Εθνικιστές.

Όπως είπε ο Orban «χρειάζεται να βρούμε άλλον δρόμο, μέσω της συνεργασίας με την άκρα δεξιά στην Ευρώπη» ενώ έκανε νύξη και στην κίνηση Salvini να σχηματίσει μια νέα ευρωπαϊκή συμμαχία εθνικιστικών, αντιμεταναστευτικών κομμάτων.

Αδίκως ελπίζει ο Ορμπάν σε μία μεταστροφή του ΕΛΚ προς τις παραδοσιακές αξίες και την εθνική πολιτική. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Ούγγρος Πρωθυπουργός πως το ΕΛΚ είναι μεγαλύτερη σφηκοφωλιά του Σόρος από την αριστερά.

Αν έχει απορίες περί αυτού, ας ρωτήσει τον Μητσοτάκη για τις σχέσεις που έχουν τα ξαδέρφια του και οι σύμβουλοί του με τον γνωστό Ουγγροεβραίο πλουτοκράτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ormpan-pros-elk-autoktoneite-politika-sundeomenoi-me-thn-aristera-prepei-na#ixzz5mqW0x06g

Exit mobile version