Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Μέρκελ στέλνει συνοριοφύλακες για να κρατάνε τους λαθρομετανάστες μέσα στην Ελλάδα

Η Μέρκελ στέλνει συνοριοφύλακες για να κρατάνε τους λαθρομετανάστες μέσα στην Ελλάδα

Το ότι η Ελλάδα είναι ένα θλιβερό προτεκτοράτο είναι αντιληπτό με αρκετούς τρόπους, όμως η παρακάτω είδηση το αναδεικνύει με έναν ακόμα τρόπο.

Την ίδια ώρα που αυξάνονται οι λαθρομεταναστευτικές ροές τόσο από τον Έβρο, όσο και από τα τουρκικά παράλια, χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα για την φύλαξη των συνόρων μας, διαβάζουμε πως η Frontex διπλασιάζει τον αριθμό των γερμανών συνοριοφυλάκων.

Πού; Όχι, δεν πρόκειται να μεταφερθεί κανένας από αυτούς τους συνοριοφύλακες στον Έβρο ή στα νησιά. Ο διπλασιασμός των συνοριοφυλάκων αφορά τα σύνορα Ελλάδος – Σκοπίων.

Όπως αναφέρει σχετικώς το δίκτυο WDR, οι Γερμανοί αστυνομικοί «βρίσκονται εκεί σε αποστολή κατ´ εντολή της Eυρωπαϊκής Συνοριοφυλακής Frontex με στόχο να αποτρέψουν παράτυπους μετανάστες να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη μέσω της λεγόμενης βαλκανικής οδού».

Κοινώς, οι «ευρωπαίοι εταίροι μας», έχουν ήδη θεωρήσει χαμένη υπόθεση την Ελλάδα, την οποία μετατρέπουν σε αποθήκη λαθρομεταναστών, και διπλασιάζουν την ευρωπαϊκή δύναμη που διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα φύγει από την χαβούζα, το Ελλαδιστάν του Τσίπρα και του Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-merkel-stelnei-sunoriofulakes-gia-na-kratane-tous-lathrometanastes-mesa-s#ixzz5mtaPW5Vc

Exit mobile version