Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο εβδομάδες κράτησε η «εκκένωση»: Ανακαταλήφθηκε κτήριο που χρησιμοποιούσαν οι παρακρατικοί ως “hot spot”

Δύο εβδομάδες κράτησε η «εκκένωση»: Ανακαταλήφθηκε κτήριο που χρησιμοποιούσαν οι παρακρατικοί ως “hot spot”

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι επιχειρήσεις που γίνονται δήθεν εναντίον των καταλήψεων στα Εξάρχεια είναι για τα μάτια του κόσμου, αφού το παρακράτος της αριστεράς έχει βαθιές ρίζες μέσα στο κράτος από ημερών της ΝΔ κιόλας.

Για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε, αφού το πρώτο εκ των κτηρίων που υποτίθεται ότι εκκενώθηκαν στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα μέσα Απριλίου ανακαταλήφθηκε χθες. Ο λόγος για την κατάληψη επί της οδού Μπουμπουλίνας, η οποία έπεσε και πάλι στα χέρια του παρακράτους.

Μάλιστα, η επιχείρηση ανακαταλήψεως από τους παρακρατικούς είχε κοινοποιηθεί δημόσια στον γνωστό ιστότοπό τους. Κοινώς, οι αρχές είχαν γνώση σχετικά με το «που» θα έπρεπε να βρίσκονται οι διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά παρόλα αυτά το κτήριο ανακαταλήφθηκε, προφανώς με την άδεια των αρχών.

Πρόκειται για κτήριο που είχε εκκενωθεί στις 18 Απριλίου και το οποίο οι παρακρατικοί χρησιμοποιούσαν ως χώρο στέγασης λαθρομεταναστών και κέντρο εγκλήματος. Θυμίζουμε πως σε αυτό το οίκημα είχαν βρεθεί πλήθος ταυτοτήτων, πολλές από τις οποίες πλαστές, κάρτες τραπεζών, πιστωτικές, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πορτοφόλια, κινητά και ρολόγια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-ebdomades-krathse-h-ekkenwsh-anakatalhfthhke-kthrio-pou-chrhsimopoiousa#ixzz5mxElMJnk

Exit mobile version