Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ευσεβείς πόθοι»: Πάλι βλέπουν “διάλυση” της Χρυσής Αυγής

«Ευσεβείς πόθοι»: Πάλι βλέπουν “διάλυση” της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την ανανέωση του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών, την οποία αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος από τα τέλη Φεβρουαρίου και ήταν γνωστή σε άπαντες τους ενδιαφερομένους, ήλθαν τα κοράκια του καθεστώτος να επιτεθούν και πάλι στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή.

Χρησιμοποίησαν, μάλιστα, κατά κόρον τις δηλώσεις των αποκλεισθέντων από την λίστα των Ευρωεκλογών, οι οποίες αποδεικνύουν πόσο δίκιο είχε η Κεντρική Επιτροπή που τους απέκλεισε! Γιατί αυτό δείχνει η χρησιμοποίησή τους από το αντεθνικό κατεστημένο και μάλιστα σε περίοδο προεκλογική.

Κοντά σε όλα αυτά και το γνωστό παραμύθι ότι η Χρυσή Αυγή «διαλύεται»! Αυτό το παραμύθι δεν έχουν κουραστεί να το επαναλαμβάνουν από το 2012 μέχρι σήμερα.

Κάθε φορά που συνέβαινε κάτι στην Χρυσή Αυγή ή και που δεν συνέβαινε τίποτε, ερχόντουσαν οι φυλλάδες και τα παπαγαλάκια των καναλιών να μας πουν ότι «διαλυόμαστε», ότι «η Χρυσή Αυγή είναι σε κρίση» και λοιπά.

Δεν κουράστηκαν να επαναλαμβάνουν το ίδιο παραμύθι, που κάθε φορά διαψεύδεται; Και τι θα πουν το βράδυ της 26ης Μαΐου προς όλους αυτούς στους οποίους είπαν ότι η Χρυσή Αυγή «τέλειωσε»;

Ας μην ανησυχούν άδικα εχθροί και «φίλοι», η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και δυνατή και δεν χρειάζεται ανθρώπους, οι οποίοι μόλις χάσουν την θέση τους βγαίνουν στα ΜΜΕ που καθύβριζαν κι αυτούς τους ίδιους μέχρι χθες και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή.

Σχετικά με το ζήτημα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter:

Στο προσκήνιο και πάλι το παραμύθι από τα πουλημένα ΜΜΕ ότι η Χρυσή Αυγή «διαλύεται»! Αυτό το παραμύθι δεν έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν από το 2012 μέχρι σήμερα. Ας μην ανησυχούν άδικα εχθροί και «φίλοι», η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και δυνατή! #εθνικισμοςτωρα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eusebeis-pothoi-pali-blepoun-dialush-ths-chrushs-aughs#ixzz5mxHi5Scc

Exit mobile version