Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκεφθείτε

Σκεφθείτε

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Σκεφθείτε να υποχωρούσαμε… Σκεφθείτε να σταματούσαμε τον αγώνα και να επικρατήσει η αριστεροθολωμένη λογική. Σκεφθείτε το. Από αύριο το πρωί να κατέβουν όλες οι σημαίες. Να κλείσουν οι εκκλησίες. Να αφαιρεθούν οι εικόνες από κάθε χώρο. Να «πέσουν» οριστικά τα σύνορά μας.

Να απαγορευθεί κάθε αντίθετη φωνή, σε πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό επίπεδο. Το «πρέπον» να είναι αυτό που καθορίζει η αριστερή κυβέρνηση, «πρέπον» που θα στηρίζει και η δεξιά αντιπολίτευση, αφού σέβεται τους αγώνες, τις απόψεις, μοιράζεται πολιτικά στελέχη και συγκυβερνά, με αριστερούς και «σοσιαληστές».

Σκεφθείτε να εξαφανιστεί κάθε κοινωνική προστασία έναντι των τοκογλυφικών τραπεζών και να μην έχετε πλέον εξουσία στα κεφάλαιά σας (δέσμευση λογαριασμών) αλλά ούτε και στην διαχείριση τους. Δεν είναι απίθανο σενάριο. Μην ξεχνάτε ότι, επί ημερών μιας αριστερής κυβέρνησης, το κράτος αναγνωρίζει αφορολόγητο κεφάλαιο, μόνον εφόσον γίνει μέσω των (ιδιωτικών) τραπεζών. Σκεφθείτε το.

Σκεφθείτε ακόμη, από αύριο το πρωί να δοθούν τεράστια κεφάλαια, στην προώθηση των LGBTκοινοτήτων, ώστε να «ξεπεραστεί η φοβία». Να νομοθετηθεί η  αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, να χαλαρώσουν οι νόμοι για τρομοκράτες δολοφόνους και να αυστηροποιηθούν για όποιον σκοτώνει για να υπερασπισθεί την ζωή του. Σκεφθείτε να αποστρατικοποιήσουμε το Αιγαίο, να καταργήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις και να αφοπλίσουμε την αστυνομία (όχι τα ΜΑΤ).

Πώς θα είναι άραγε η κοινωνία μας μετά από λίγα χρόνια; Θα έχει εκμηδενισθεί κάθε έννοια ελληνικότητος. Θα είναι μαστουρωμένη, άφραγκη και θα εργάζεται με αντάλλαγμα φαγητό και ρούχα. Δύο τάξεις θα κυριαρχούν, η ολιγάριθμη των ζάμπλουτων κυβερνώντων και η τεράστια των απαξιωμένων κυβερνούμενων.

Το ξεχείλωμα των ηθών θα επικρατήσει, καθώς η στοχευμένη χρηματοδότηση θα φροντίσει η οικογένεια να δαιμονοποιηθεί και κάθε διαστροφή να δοξάζεται. Αλλά και οι γεννήσεις θα μειωθούν, αφού δεν θα είναι political correct να είσαι straight ζευγάρι αλλά να είσαι οτιδήποτε άλλο. Η αρρενωπότητα θα διωχθεί και ποινικά, όπως ζητούν αυτή τη στιγμή οι ακραίες λεσβιακές οργανώσεις και σε κάποιες περιπτώσεις το έχουν επιτύχει, όπως για παράδειγμα στον εσωτερικό κανονισμό του Πανεπιστημίου του Τέξας!

Αν λοιπόν σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε, όλα τα παραπάνω θα συμβούν. Δεν το λέω εγώ. Το εξαγγέλλουν οι «προοδευτικοί» στην πολιτική τους. Το προσπαθούν διώκοντας όσους αγωνίζονται για πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια. Ακόμη κι αν το σκεφτόμασταν λοιπόν, δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε την Ελλάδα μας, σε πολιτικές αυτοκτονικής βλακείας και αυτοκαταστροφικής μανίας.

Ο Εθνικισμός είναι ο προστάτης της κοινότητας. Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου. Σκεφθείτε το…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skeftheite#ixzz5n2y9Fjq0

Exit mobile version