Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρόταση δυσπιστίας που ΔΕΝ κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Η πρόταση δυσπιστίας που ΔΕΝ κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Αύριο κατατίθεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στην Βουλή η πρόταση μομφής εναντίον του όντως άθλιου Πολάκη σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του εναντίον του ιατρού Κυμπουρόπουλου.

Όντως, το να είναι υπουργός σε μια οποιαδήποτε κυβέρνηση ο Πολάκης αποτελεί όνειδος για την χώρα, όμως η πρόταση μομφής αυτή μας έφερε κατά νου και κάτι άλλο που χρήζει σχολιασμού. Ο λόγος συγκεκριμένα για μια πρόταση δυσπιστίας που ΔΕΝ κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ήταν πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όταν ύστερα από συνάντηση που είχε ο Μητσοτάκης με την Μέρκελ, βγήκε και δημοσιεύτηκε η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ότι ΔΕΝ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Επρόκειτο για μία μόνο εκ των κοινοβουλευτικών δράσεων της Νέας Δημοκρατίας ΥΠΕΡ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άλλη δράση ήταν η ομιλία Δένδια εναντίον της προτάσεως αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, η οποία ομιλία κατέληξε με τους συριζαίους να χειροκροτούν με φρενίτιδα τους νεοδημοκράτες, για την βοήθεια που τους προσέφεραν.

Αυτό, για να μην νομίζουν οι νεοδημοκράτες ότι έχουν να κάνουν με Λωτοφάγους που δεν θυμούνται καν τα τεκταινόμενα προ τεσσάρων μηνών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-protash-duspistias-pou-den-katethese-h-nea-dhmokratia#ixzz5n3fmkHgx

Exit mobile version