Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Σαν σήμερα η μαύρη επέτειος του εμπρησμού της Μαρφίν. 9 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα και σήμερα τα αθώα θύματα των αναρχοκομμουνιστών που τους έκαψαν ζωντανούς ζητούν δικαίωση. Άλλο ένα έγκλημα στην σύγχρονη “δημοκρατία” τους που έχει μείνει ατιμώρητο ανάμεσα σε τόσα άλλα, ενώ την ίδια στιγμή συλλαμβάνονται γριές επειδή πωλούσαν κάλτσες δίχως άδεια. Η κοινωνία μας έχει ζουγκλοποιηθεί και δυστυχώς αν δεν είσαι “δικός” τους ή λαθρομετανάστης είσαι υπό συνεχή διωγμό. Εύχομαι ο Θεός να δώσει φώτιση στους Έλληνες και να ξυπνήσουν σύντομα. Στις εκλογές που έρχονται πρέπει να τους τσακίσουμε το ηθικό όπως κάνουν όλοι αυτοί σε εμάς καθημερινά. Καλή δύναμη!

Μ.Τ.

Εμπρησμός Μαρφίν: Ένα έγκλημα της αριστεράς που συγκαλύφθηκε από το καθεστώς – 4 ΒΙΝΤΕΟ

Απόλυτος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τον δημόσιο λόγο σε κάθε μέσο. ΜΜΕ, εργασιακοί χώροι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύουν οποιαδήποτε αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Στον αντίποδα όλων αυτών κάνουν μαθήματα δημοκρατίας, αντιφασισμού και αντιρατσισμού. Δεν έχεις δικαίωμα στην εργασία αν είσαι χρυσαυγίτης αλλά αυτός είναι καλός ρατσισμός και δεν διώκεται. Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι οι εκλογές με τέτοιους όρους δεν είναι ελεύθερες ούτε δημοκρατικές και γι’ αυτό στηρίζουν την Χρυσή Αυγή με νύχια και με δόντια. Ο ένας στους δέκα Έλληνες (τουλάχιστον) στηρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές και πιστεύει σε αυτούς. Αυτό είναι μη αναστρέψιμο ό,τι κι αν κάνουν και θα φανεί στην κάλπη. Έξω οι προδότες και οι κλέφτες από την Ελλάδα!

Νικόλαος Τ.

Μετά τον Πολάκη, τον Καμμένο και τον Κουβέλη, νέο συριζαίικο «επίτευγμα»: Υπουργός ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ

Έκαναν υπουργό τουρισμού τον αποτυχημένο γυρολόγο της ΔΗΜΑΡ. Ο ορισμός του πολιτικάντη! Έγλυφε την Φώφη, τον έβαλε στο Επικρατείας έβγαλε μια τετραετία κουτσά στραβά, το καράβι της Φώφης βουλιάζει και σαν ποντικός μεταπήδησε στο διπλανό καράβι του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται υπουργός για έξι μήνες και μετά κλασσικά χωρίς σταυρό κάπου θα βολευτεί η πολιτική κατσαρίδα. Το κακό είναι ότι σαν αυτόν είναι οι περισσότεροι τζιτζιφιόγκοι που μας κυβερνούν και έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό: 0 ένσημα. Χρέος όλων μας να φροντίσουμε όλοι αυτοί να μείνουν άνεργοι, εκτός των δημόσιων παχουλών αμοιβομένων θέσεων.

Νικολέτα Λ.

Δυστυχώς για το ένοχο κατεστημένο της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας υπάρχουν και οι νέοι! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-6-maiou-2019#ixzz5n5y0tcL5

Exit mobile version