Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Έχουν ξεσαλώσει οι “ευπαθείς” σε όλη την Ελλάδα. μαχαιρώνουν, ληστεύουν, καίνε και κλέβουν τους πάντες και τα πάντα. Το κράτος αντί να τους τιμωρήσει τους δίνει επιδόματα και προτεραιότητα σε όλες τις κοινωνικές παροχές. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στο Βιλαμπάφο του Τσίπρα και του Μητσοτάκη και οι Έλληνες δεινοπαθούν. Υποφέρουμε και όσο δεν το καταλαβαίνουν τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Με εσάς, γιατί μόνο εσείς ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα.

Κ. Ι.

Κατέρρευσε η προπαγάνδα περί «διμελούς τάγματος εφόδου» και σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με την δολοφονία του πακιστανού

Αγαπητοί, είμαστε εξοργισμένοι με τους κυβερνώντες που μας καταπιέζουν και μας απομυζούν αλλά πιο πολύ εξοργισμένοι με την απάθεια των Ελλήνων που όχι μόνο δεν συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας αλλά απέχουν από τις εκλογές! Δίνουν δηλαδή λευκή επιταγή σε αυτούς που θα εκλεγούν να κάνουν ότι τους καπνίσει. Δεν αλλάζουν τα πράγματα έτσι. Χρειάζεται συνεχής αγώνας μέχρι να βγάλουμε αυτό το καρκίνωμα που λέγεται “μεταπολίτευση” από πάνω μας. Η γενιά του Πολυτεχνείου μας διέλυσε τις ζωές και πρέπει να τους ξεφορτωθούμε. Χρυσή Αυγή, μόνο αυτή!

Μαρία Δ.

Τρόμος σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους 17άρηδες

Επέτειος σήμερα μεγάλη για εμάς, σαν σήμερα το 2012 μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή και σταμάτησε το πάρτι που είχαν στήσει εδώ και 40 χρόνια. Τέλειωσε το “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” και πλέον όλες οι βρωμιές τους έρχονται στο φως. Τα πολιτικά σκουπίδια ανίκανα να μας πολεμήσουν έφτιαξαν κατηγορητήρια και αποκλεισμούς με σκοπό να μας φιμώσουν. Ότι δεν ακούγεται όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και αυτό θα το δουν στην κάλπη. Προχωράμε δυνατά μέχρι την Νίκη ενάντια στους κλέφτες και τους προδότες!

Παντελής Τ.

Πολιτική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Πύργο: Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-maiou-2019#ixzz5nBaz4aQf

Exit mobile version