Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Για κάθε Εθνικά σκεπτόμενο και συνειδητοποιημένο πολιτικά Έλληνα αποτελεί αναμφίβολο γεγονός το ότι τα δύο νυν κόμματα εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) είναι σχηματισμοί που αμφότεροι υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και τα παράγωγά της, δηλαδή τον εθνομηδενισμό, τον κοσμοπολιτισμό και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Επί της ουσίας, αυτά τα δύο κόμματα συναποτελούν ένα «ενιαίο κόμμα» της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας, που στην εγχώρια κανίστρα συμπεριλαμβάνει και την κυβέρνηση και την υπόλοιπη συστημική αντιπολίτευση στην εκδούλευσή της. Οι δύο αυτές πτέρυγες του «ενιαίου κόμματος» της παγκοσμιοποίησης στην Χώρα μας δεν έχουν καθόλου διαφορές σε ζητήματα ουσίας. Μέσω της κυβερνησιμότητας και του επακόλουθου κρατικού μηχανισμού που επανδρώνουν, υπηρετούν με ιδιαίτερο ζήλο όλες τις «συνταγές μαγειρικής» της ευρωκρατίας και των χρηματιστικών διεθνών τοκογλύφων, καθώς και όλα τα «ραβασάκια» που στέλνουν οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Αυτή η πραγματική σύγκλιση ανοίγει τον δρόμο και για ένα μέλλον, το οποίο θα περιέχει σχήματα ανοιχτής συγκυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού».

Θυμίζουμε ότι προεκλογικά στην Γερμανία ορκίζονταν όλοι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας των χριστιανοδημοκρατών με τους σοσιαλδημοκράτες. Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ίδιος ο ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών βγήκε και δήλωσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ότι ήταν λάθος η συμμετοχή στους στην κυβέρνηση της Μέρκελ και ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας ξανά. Μόλις λίγοι μήνες χρειάστηκαν, μετά από «παραγγελία» του «βαθέος κράτους» και του αφανούς διευθυντηρίου του, για να επαναφερθεί ο γερμανικής κοπής «Μεγάλος Συνασπισμός». Ακόμα και το επιχείρημα που μέχρι τότε επικαλούνταν, ότι δηλαδή δεν μπορεί να αφήσουν το ακροδεξιό AfD να παίζει θεσμικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρακάμφθηκε μπροστά στον… ιερό σκοπό.

Βεβαίως, μια ανάλογη πολιτική εξέλιξη στην Ελλάδα αυτομάτως θα οδηγήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως τρίτο κόμμα σε εκλογική επιρροή, να έχει αυτή τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με ό,τι φυσικά συνεπάγεται κάτι τέτοιο για τις πολιτικές εξελίξεις που θα συμβούν. Πραγματικά, είναι για γέλια οι απεγνωσμένες προσπάθειες που γίνονται να παρουσιαστεί στην εκλογική παλαίστρα ένας «πολιτικός πολιτισμός», με «υγιή και εποικοδομητική αντιπαράθεση», όταν είναι ολοφάνερο ότι κάθε καθεστωτική- συστημική λειτουργία έχει αδειάσει εντελώς από την ουσία που θα έπρεπε να έχει. Η εποχή των μνημονίων κατέστησε-κατάντησε το κοινοβούλιο και τους θεσμούς του τυπική διαδικασία διεκπεραίωσης εντολών. Όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, με ιδιαίτερη αναφορά στην ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυβέρνηση και την ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση (συν κάποιους βουλευτές που ξεπούλησαν το τομάρι τους σ’ αυτόν) έχουν υποβιβάσει πλήρως την θεσμική διαδικασία σε σημείο εσχάτου εξευτελισμού. Επικυρώνονται όλες οι ρήτρες που βάζουν οι μνημονιακοί αφέντες, κυρώνονται (ταπεινωτικές) συμφωνίες που αφορούν Εθνικά θέματα και βρίσκονται σε κατάφωρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα κ.ο.κ.

Σκεφτείτε μόνο ότι οι αποφάσεις αυτές παίρνονται και κρίνονται από τις ψήφους που δίνουν… τιτάνες του «Συνταγματικού τόξου», όπως η Μεγαλοοικονόμου, ο Κουίκ, η Κουντουρά, ο Δανέλης, ο Θεοχαρόπουλος…. Ο Ελληνικός Λαός, σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, αντιλαμβάνεται την (μη) ποιότητα του πολιτικού συστήματος, βλέποντας ότι αυτό είναι συστατικό στοιχείο της κακοδαιμονίας του Τόπου. Το «Συνταγματικό τόξο» δρα σε βάρος της Χώρας και της υπόστασής της και δεν νοιάζεται για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού. Λειτουργεί σαν να μην αγαπά στο ελάχιστο την Ελλάδα, σαν να έχει ταχθεί να την μετατρέψει σε κάτι άλλο, όπως υπαγορεύουν οι ρήτρες της παγκοσμιοποίησης. Η «εξαιρετική συμφωνία» των Πρεσπών πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια, να γίνει μοντέλο και για μια παρόμοια συμφωνία με την Τουρκία. Οι δε αντιπαραθέσεις του πολιτικού προσωπικού του «Συνταγματικού τόξου» κυμαίνονται στα «παραλάβαμε καμένη γη από τους προηγούμενους», «ναι, αλλά τι κάνατε εσείς πριν από εμάς» και άλλες απίστευτα κενές από ουσιαστικό περιεχόμενο (δήθεν) αντιπαραθέσεις. Στην πραγματικότητα, οι θέσεις τους για τα Εθνικά θέματα, την κοινωνική ατζέντα, την οικονομία, την παιδεία, τον πολιτισμό, την υγεία, την πρόνοια, την δημόσια ασφάλεια κ.ο.κ. είναι όμοιες. Η μόνη διαφωνία τους έγκειται στο ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής των εντολών από τα αφεντικά τους.

Επομένως, ας μελετήσουμε, αναλύσουμε και ξεσκεπάσουμε τον υπ’ αριθμόν 1 εχθρό μας: την παγκοσμιοποίηση και τις εγχώριες παραφυάδες της, έχοντας υπ’ όψιν μας ότι πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι στον κόσμο των ερειπίων που δημιούργησε η μνημονιακή κατοχή στην Χώρα μας. Ας κινηθούμε στο Πνεύμα Μάχης του Πολιτικού Στρατιώτη γνωρίζοντας ότι Λαός που είναι συγκροτημένος σε Σώμα, που έχει Όραμα, γνώση της Ιστορίας, έμπιστη Ηγεσία και Πειθαρχία στην οργάνωσή του, μπορεί να ανατρέψει και τις πιο δυσχερείς γι’ αυτόν καταστάσεις. Αντιθέτως, πληθυσμός που είναι απελπισμένος, ακέφαλος, ανιστόρητος, ανοργάνωτος θα συνεχίσει να αποτελεί έρμαιο ολέθριων πειραματισμών. Επομένως, στην βάση της συγκρότησης και της ενδυνάμωσης ενός Ιδεολογικοπολιτικού Κινήματος, το οποίο θα εμπεριέχει όλα τα θετικά συστατικά ενός υγιούς Λαού και όχι ενός ασθενούς πληθυσμού, ας δώσουμε Πρόσωπο στην Ελπίδα, για Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση, Αντεπίθεση και Ανατροπή. Το πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-proswpo-ths-chrushs-aughs#ixzz5nF0yW0ei

Exit mobile version