Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γερουλάνος ανησυχεί σφόδρα και δηλώνει ότι «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να ηττηθεί»

Το ποια είναι η πραγματική κατάσταση στις προθέσεις των ψηφοφόρων στον Δήμο Αθηναίων φανερώνει ο πρώην «κηπουρός» του Γιώργου Παπανδρέου και νυν υποψήφιος του κλεφτοΠΑΣΟΚ στην Πρωτεύουσα, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στην φυλλάδα «Έθνος».

Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση που του γίνεται: «Κύριε Γερουλάνο, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, δίνετε μια μάχη για τον δεύτερο γύρο. Κατ’ αρχάς, είστε βέβαιος ότι θα πετύχετε τον στόχο; Θα νικήσετε, δηλαδή, τη Χρυσή Αυγή και δεν ανησυχείτε για αλλαγή της γενικότερης τάσης την τελευταία στιγμή; Π.χ. ο κ. Ηλιόπουλο που έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος…».

Και αφού απαντάει χωρίς κάποια αναφορά στον (εντελώς ανύπαρκτο) Ηλιόπουλο, καταλήγει ως εξής, δείχνοντας έτσι τι πραγματικά τον απασχολεί και τον ανησυχεί: «Και αν έχουμε μια μάχη να δώσουμε, αυτή δεν είναι απέναντι σε κάποιους, αλλά απέναντι στην αίσθηση εγκατάλειψης που νιώθει κάθε Αθηναίος. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να ηττηθεί. Κανένας Αθηναίος δεν θα οδηγηθεί στα άκρα όταν πειστεί ότι θα είμαστε δίπλα του. Και πριν και μετά τις εκλογές».

Με άλλα λόγια, ο Γερουλάνος, εμμέσως πλην σαφώς, δείχνει να παραδέχεται ότι το γενικότερο πλάνο των δημοτικών εκλογών για το «Συνταγματικό τόξο» είναι ότι «η Χρυσή Αυγή πρέπει να ηττηθεί». Είναι προφανές ότι ο Γερουλάνος γνωρίζει την πραγματική διαμόρφωση των εκλογικών ποσοστών στον Δήμο της Αθήνας και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ολοένα και πιο πιθανό ενδεχόμενο η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και ο Ηλίας Κασιδιάρης να βρίσκονται στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Τότε που (κι αυτός) θα αναγκαστεί να εξευτελιστεί και να στηρίξει τον Μπακογιάννη, μήπως και καταφέρει τελικά η πρότασή του «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να ηττηθεί» να πραγματοποιηθεί…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-geroulanos-anhsuchei-sfodra-kai-dhlwnei-oti-h-chrush-augh-prepei-na-httht#ixzz5nF1EAdHF

Exit mobile version