Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα” στην Ευρυτανία

Κλιμάκιο της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα,” παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Χαράλαμπου Γιώτη επισκέφτηκε την πανέμορφη Ευρυτανία, την εγκαταλελειμμένη στο έλεος του θεού από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ευρυτανία και συνομίλησε με τους κατοίκους του Καρπενησίου του μικρού και του μεγάλου χωριού ενώ πήγε στον Άγιο Νικόλαο στον Τυμφρηστό.

 

Οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με αγάπη και θέρμη, άνοιξαν τις καρδιές τους είπαν τα προβλήματά τους, πως είναι ο πιο γερασμένος νόμος στην Ευρώπη εγκαταλελειμμένος από την κεντρική διοίκηση της Αθήνας αλλά και από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ενώ έγινε και συζήτηση για τα προβλήματα του οδικού δικτύου, του χιονοδρομικού και του αθλητικού κέντρου.

Η Ευρυτανία είναι ένας νομός, μνημείο φυσικού πλούτου και ομορφιάς, ένας νόμος που η μεταπολίτευση έκλεισε δεκάδες εργοστάσια και επιχειρήσεις και έφερε την απόλυτη οικονομική καταστροφή και το μαρασμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-klimakiou-ths-ellhnikhs-aughs-gia-th-sterea-ellada-sthn-eurutania#ixzz5nF20KSwu

Exit mobile version