Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο επίτευγμα της «πατριωτικής» ΝΔ: Υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως έχει τονίσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μέγας χορηγός της Χρυσής Αυγής, αφού με τις επιλογές του φροντίζει να καθιστά ολοένα και πιο ξεκάθαρο προς τους Έλληνες πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα της παγκοσμιοποίησης και του αντεθνισμού.

Αυτό επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού μετά τον ανεκδιήγητο Καιρίδη και… προσωπικότητες όπως ο Τατσόπουλος, σήμερα ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα Ψαριανού με τη ΝΔ.

Εμείς δεν θα πούμε τίποτε άλλο, απλώς θα αφιερώσουμε την φωτογραφία της ανακήρυξης του υποψηφίου της ΝΔ, σε όλους τους αφελείς που περιμένουν «πατριωτική» πολιτική από τη ΝΔ.

Τους παραθέτουμε και το πολιτικό βιογραφικό του Ψαριανού, να έχουν να διαβάζουν.

Αρχικά δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στον Ρήγα Φεραίο, εν συνεχεία στο ΚΚΕ Εσωτερικού, ήταν ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, του Συνασπισμού το ’89-90 και της ΔΗΜΑΡ. Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αττικής Γης» και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος.

Εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με το ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι.

Ιδού τι έλεγε ο συνεπής Ψαριανός πριν λίγο καιρό…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-epiteugma-ths-patriwtikhs-nd-upopshfios-notiou-tomea-o-grhgorhs-psarian#ixzz5nF2MFozm

Exit mobile version