Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΚΟ «αλληλέγγυων» κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

ΜΚΟ «αλληλέγγυων» κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Μια είδηση, η οποία δημοσιεύθηκε «στα ψιλά» καθημερινής εφημερίδας, φανερώνει τον γενικότερο βούρκο που επικρατεί στον χώρο των ΜΚΟ.

Κάτω από τον τίτλο «Χρήματα Σαουδαράβων σε ΜΚΟ» διαβάζουμε τα εξής: «Στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών, μετά από προειδοποίηση της διεθνούς Αρχής που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έχει τεθεί ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο μεταναστευτικό. Κατά πληροφορίες του cnn.gr, η εν λόγω οργάνωσις που υπάρχει στην Ελλάδα από το 2001, έχει λάβει μέσω Ελβετίας μεγάλη οικονομική ενίσχυση από fund σαουδαραβικών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Η πορεία των χρημάτων είναι άγνωστη στις Αρχές, που αναζητούν πληροφορίες για την ΜΚΟ και το fund».

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το όνομα της συγκεκριμένης ΜΚΟ, η οποία κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για μια απ’ αυτές τις ΜΚΟ που ειδικεύονται στον «ανθρωπισμό», τον «αντιρατσισμό», την «αλληλεγγύη».

Και βεβαίως, κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να δούμε επιτέλους την πλήρη χρηματοδότηση όλων των ΜΚΟ, ακριβώς για να δούμε τις πηγές του βιοπορισμού τους. Αυτό, όμως, μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  μπορεί να το πραγματοποιήσει. Και θα το κάνει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mko-allhlegguwn-kathgoreitai-gia-jepluma-brwmikou-chrhmatos#ixzz5nH4qT2q0

Exit mobile version