Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τους πολέμησαν, τους φυλάκισαν άδικα, τους επέβαλαν εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, τους απέκλεισαν από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης, τους έστειλαν τα ΜΑΤ όταν μοίραζαν δωρεάν τρόφιμα στους Έλληνες, προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να μοιράσουν τρόφιμα και νερό σε πολίτες που πνίγηκαν και κάηκαν από την ανικανότητα της Δούρου σε Μάνδρα, Μάτι, Μαραθώνα, εκτέλεσαν δύο νέα παιδιά Χρυσαυγίτες και έθαψαν την υπόθεση τους. Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες. Έλληνες Εθνικιστές που κόντρα σε όλα και σε όλους μένουν πάντα όρθιοι. Αυτοί είναι οι μόνοι που αξίζουν την ψήφο μας για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Γεωργία Π.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για υποψηφιότητα Ψαριανού με την ΝΔ

Προσπαθούνε όλα τα ανθελληνικά κόμματα και κομματάκια να αποκλείσουν  την Χρυσή Αυγή με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να μην ακουστεί η αληθινή και ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ της. Προσπαθούνε όλοι οι γνωστοί άγνωστοι ανθέλληνες δημοσιοκάφροι να την αποκλείσουν επίσης. Αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή αποκλείουν και τους Έλληνες ψηφοφόρους της. Να τους απαντήσω λοιπόν σαν Έλληνας απλός πολίτης ότι εμάς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν μας πτοούν οι αποκλεισμοί σας, δεν μας πτοούν οι λεκτικές επιθέσεις σας, δεν μας πτοούν οι βίαιες επιθέσεις σας. Με την προσπάθεια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό των απλών ψηφοφόρων της, αποδεικνύετε αυτό που βγαίνει ως τελικό νόημα. Η μεταπολιτευτική ψευτοδημοκρατία σας είναι άκρως φασιστική και άκρως ανθελληνική. Συνεχίζοντας την προσπάθεια αποκλεισμού, μας δείχνετε το φασιστικό πρόσωπο της ψευτοδημοκρατίας σας. Προσέξτε όμως γιατί είμαστε πλέον εκατοντάδες χιλιάδες απλοί Έλληνες ψηφοφόροι και την απάντηση θα την πάρετε το βράδυ όλων των εκλογικών αναμετρήσεων.

Ιορδάνης

Ιδού ποιοι είναι τα τσιράκια των εφοπλιστών!

Ξαναζεσταμένο για τον Τσίπρα το ρεπορτάζ για το Μάτι. Ας πληροφορήσουμε τον Τσίπρα και τα λοιπά λαμόγια που τον ακολουθούν πως για εμάς τους κατοίκους στο Μάτι δεν υπάρχει τίποτα ξαναζεσταμένο, γιατί για εμάς εκείνη η φωτιά που ξέσπασε δεν έχει σβήσει ακόμη. Ξεφτίλες και προδότες έχετε το θράσος να μιλάτε για τους νεκρούς συγγενείς μας και τους συνανθρώπους και να μιλάτε γι΄ αυτούς λες και είναι φαγητό! Όπως στάχτη έγιναν τα σπίτια μας και η οικογένεια μας, πολιτική στάχτη θα γίνετε εσείς και οι συντρόφοι σας.

Ηλιάννα, Μάτι

Νέο κτύπημα Καιρίδη: Πέρα από «τέκνα των Οθωμανών», οι Έλληνες είναι και… φοροφυγάδες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-maiou-2019#ixzz5nKSumEpG

Exit mobile version