Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκριτικό το ενδιαφέρον του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις άπορες οικογένειες

Υποκριτικό το ενδιαφέρον του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις άπορες οικογένειες

Ανακοινώθηκε με χαρά η χορήγηση τροφίμων προς οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, ένεκα των εορτών. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς αισθάνθηκαν ικανοποίηση από την προσφορά αγάπης.

Για επικοινωνιακούς σκοπούς οργάνωσαν φιέστα, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των συνανθρώπων μας. Χρησιμοποίησαν την ανάγκη τους προκειμένου να προβληθούν ως σωτήρες, κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και πάνω απ’ όλα ανθρωπιστές.

Αν όντως ενδιαφέρονταν για τους δημότες τους δεν θα εκδήλωναν την αλληλεγγύη τους μόνο σε περιόδους εορτών. Αντιθέτως θα φρόντιζαν όλο το χρόνο να προβαίνουν σε τέτοιες δράσεις.

Θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με φορείς και φιλανθρωπικά σωματεία για την ανάδειξη του προβλήματος και τον περιορισμό του. Θα μπορούσαν να ζητήσουν στήριξη (είτε σε οικονομικό επίπεδο είτε με την προσφορά αγαθών) από πολυκαταστήματα ή οικονομικούς φορείς της πόλεως. Θα μπορούσαν επιπλέον να ενημερώσουν τους πολίτες του δήμου και να τους καλέσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Κάτι άλλο που αποδεικνύει την επιπόλαιη αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι ο τρόπος αντίληψης του προβλήματος. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν λίγα τρόφιμα και να πιστεύουν ότι βοήθησαν το συμπολίτη τους. Εκτός από αυτά, πρόβλημα αποτελεί και η αποπληρωμή λογαριασμών, η αγορά ενδυμάτων και υποδυμάτων. Αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για τα πραγματικά προβλήματα των οικογενειών.

Αντιθέτως το Εθνικιστικό Κίνημα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το “δημοκρατικό” τόξο εναντίον του, μπόρεσε ανά τακτά διαστήματα να στηρίξει άπορες οικογένειες και να αποδείξει ότι δε χρειάζονται ούτε πολλά κονδύλια ούτε γνωριμίες για την εκπλήρωση ενός τέτοιου σχεδίου. Μόνο πραγματικό ενδιαφέρον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekneurismo-prokalei-to-upokritiko-endiaferon-tou-dhmou-thessalonikhs-gia-ti#ixzz5nKUx61VV

Exit mobile version