Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Οι υπερήφανοι Μακεδόνες θα διαψεύσουν τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

O υποψήφιους δήμαρχος με την “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΒΕΡΓΙΝΑ TV και στον δημοσιογράφο Χρήστος Γιασκουλίδη. Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και ο αγώνας για μια Ευρώπη των Εθνών έχει τρομοκρατήσει το κατεστημένο που βλέπει την εκρηκτική άνοδο των Πατριωτικών δυνάμεων.

Αναφορικά με την “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” σημείωσε πως κατέθεσε πρώτη ψηφοδέλτιο με συμμετοχή ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές τάξεις, ένα ψηφοδέλτιο νίκης που θα εκπροσωπεί τον Εθνικισμό στο νέο δημοτικό Συμβούλιο. Η παρουσία της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη” δεν είναι περιστασιακή, καθώς ο ίδιος συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο της αυτοδιοίκησης από το 2009.

Τόνισε πως εμμένει στα εθνικά θέματα και την αδιαπραγμάτευτη θέση ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης για την πάταξη της εγκληματικότητας και το παρεμπόριο, καθώς και την οικονομική ανάκαμψη της πόλης.

Τέλος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως το βράδυ των εκλογών θα διαψευστούν πανηγυρικά όλες οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-oi-uperhfanoi-makedones-tha-diapseusoun-tis-chalkeumenes#ixzz5nKVmhD00

Exit mobile version