Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να ποιος είναι ο νεοδημοκράτης (πλέον) Ψαριανός: Υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων – Χαρακτήρισε «παραμύθι» την Εθνεγερσία του 1821!

Να ποιος είναι ο νεοδημοκράτης (πλέον) Ψαριανός: Υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων - Χαρακτήρισε «παραμύθι» την Εθνεγερσία του 1821!

Το «παλτό» Γρηγόρης Ψαριανός που «φόρεσε» στην ΝΔ το έτερο παλτό Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από γυρολόγος της πολιτικής, είναι και πατενταρισμένος εθνομηδενιστής.

Άλλωστε, η άρνησή του να καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών μόνο τυχαία δεν είναι και δείχνει πόσο ισχυρές είναι αυτές οι αντιλήψεις του Ψαριανού, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι επέλεξε να ψηφίσει «παρών», ενώ βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για την αποχώρησή του από το Ποτάμι και την ένταξή του στην ΝΔ!

Ανέκαθεν ο Ψαριανός ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας, με την χρήση βεβαίως του όρου «Μακεδονία» από τους σκοπιανούς, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι του φαίνονταν καλές οι ονομασίες «Μακεδονία των Σκοπίων», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία» κ.λπ.

Έβρισκε, μάλιστα, δίκαιη αυτήν την εξέλιξη, επειδή, όπως έλεγε, τον γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας τον μοιράζονται η Ελλάδα, η Βουλγαρία και τα Σκόπια. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, οκέι, αλλά είναι και σκοπιανή και βουλγάρικη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ψαριανός και προσέθετε: «Δηλαδή 50%, 25% και 25%»…

Συν τοις άλλοις, ο Ψαριανός είχε μιλήσει απαξιωτικά και για την Εθνεγερσία του 1821 χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο»… Να τον χαίρονται εκεί στην ΝΔ τον Ψαριανό, τόσο η ηγεσία της όσο και τα ξετσίπωτα «εθνικόφρονα παπαγαλάκια» της που χύνουν δηλητήριο σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για κάτι παραπάνω από ευνόητους λόγους.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για υποψηφιότητα Ψαριανού με την ΝΔ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-poios-einai-o-neodhmokraths-pleon-psarianos.-uper-ths-suntheths-onomasia#ixzz5nLv5kht9

Exit mobile version