Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «Διεθνές Δίκαιο», η Βόρειος Ήπειρος και το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας για την Αυτονομία

Το «Διεθνές Δίκαιο», η Βόρειος Ήπειρος και το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας για την Αυτονομία

Αντί να ντραπεί για τον ατιμωτικό ρόλο του στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ο Κατρούγκαλος παριστάνει τώρα ανεπιτυχώς τον… εθναμύντορα και στο ζήτημα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

«Προειδοποίησε» (εδώ γελάνε…), λέει, ο Κατρούγκαλος την Αλβανία ότι οι κινήσεις της σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου θα αντιμετωπιστούν «όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο».

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί ο πολιτικός καρπαζοεισπράκτορας Κατρούγκαλος, ο οποίος αφού «έσφαξε» τους συνταξιούχους ως υπουργός Εργασίας τώρα δείχνει τα διαπιστευτήρια της μειοδοσίας που τον διέπουν στα Εθνικά Θέματα, όταν επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο.

Του γνωστοποιούμε (αν δεν το ξέρει) ή απλώς του θυμίζουμε ότι το Διεθνές Δίκαιο προβλέπει και την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

Έχει το Εθνικό θάρρος που απαιτείται ο Κατρούγκαλος και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί συμμορίτες της «Πρώτη φορά Αριστερά» εξουσιαστικής κλίκας, ώστε να ζητήσουν την εφαρμογή αυτού του Πρωτοκόλλου;

Ασφαλώς και όχι, όπως άλλωστε έπραξαν και οι εκάστοτε προκάτοχοί τους στις κυβερνητικές καρέκλες. Η ψευτοδημοκρατία τους ξέρει μόνο να δημιουργεί Ζυρίχες-Λονδίνα, Νταβός και Πρέσπες, προδίδοντας συνεχώς την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-diethnes-dikaio-h-boreios-hpeiros-kai-to-prwtokollo-ths-kerkuras-gia-thn#ixzz5nLvl0za0

Exit mobile version