Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Αγαπητοί συνέλληνες, θέλω να σας ενημερώσω για το εξής: Σε ανάρτησή μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook έκανα το «λάθος» να αναφέρω την λέξη “Χρυσή Αυγή”, χθες το πρωί. Μπαίνω σήμερα για να διαβάσω τα νέα της ημέρας κλπ και διαπιστώνω ότι όχι μόνο μου έχουν καταργήσει την ανάρτησή μου, αλλά με έχουν αποκλείσει και από τις λειτουργίες της εν λόγω ιστοσελίδας για 3 ημέρες σαν ποινή για παραβίαση των όρων χρήσης! Μια πολυεθνική εταιρεία αποφασίζει κατά το δοκούν τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να λέμε. Για ποια Ενωμένη Ευρώπη μιλάμε του πολιτισμού και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, όταν αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν καταπολεμούνται αλλά επιβραβεύονται κιόλας από τα όργανα της Ε.Ε.. Έχουμε παγκόσμια δικτατορία και οφείλουμε να αντισταθούμε Εθνικά! Όλοι ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές για να τους στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα πανευρωπαϊκά!

Κ. Ζ.

 

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής στον Alpha από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Βασίλειο Παπαθανασίου – BINTEO

Άλλη μια δολοφονία με αυτόματο τυφέκιο καλάζνικοφ έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής χθες τη νύχτα. Οι γειτονιές της Αθήνας έχουν παραδοθεί στους μαφιόζους και τους δολοφόνους και ο λαός είναι τρομοκρατημένος. Έχουμε γίνει Μεξικό! Η αστυνομία ανύπαρκτη και όπου εμφανιστεί είναι αδιάφοροι, ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι. Ηθική χρεοκοπία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Επικράτειας. Λυπάμαι πραγματικά γι’ αυτούς που μας κυβερνούν και γι΄αυτούς που τους ψηφίζουν. Πιο πολύ λυπάμαι αυτούς που απέχουν και τους δίνουν χώρο για να τα κάνουν όλα αυτά. Αποχή σημαίνει συνενοχή!

Στέλλα Π.

Να ποιος είναι ο νεοδημοκράτης (πλέον) Ψαριανός: Υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων – Χαρακτήρισε «παραμύθι» την Εθνεγερσία του 1821!

Ο συριζαίος Ψαριανός πήγε στην Νέα Δημοκρατία. Κατά τ’ άλλα η ΝΔ είναι πατριωτικό και δεξιό κόμμα και δεν βάζει νερό στο κρασί της. Ελπίζω να ξυπνήσουν οι ευκολόπιστοι που τρώνε σανό αριστερά και δεξιά και να επιλέξουν την αλήθεια. Η πατρίδα μας χάνεται βιολογικά και πολιτισμικά από τους διεθνιστές που μας γεμίζουν με αλλόφυλους και στήνουν φάμπρικες δουλεμπορίου. βλέπουν ότι όλοι και περισσότεροι Έλληνες του γυρίζουν την πλάτη και έχουν αρχίσει την αντικατάσταση του πληθυσμού. Οι νέοι Έλληνες στην ξενιτιά για αγορά εργασίας και οι αλλοδαποί εδώ επιδοτούμενοι να κάθονται. Το κερασάκι στην τούρτα του παραλόγου τα “επιδόματα” και τα “βοηθήματα”. Έκαναν τους Έλληνες ζητιάνους οι προδότες πολιτικοί. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Α. Ξ.

Α. Ματθαιόπουλος: Οι υπερήφανοι Μακεδόνες θα διαψεύσουν τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-maiou-2019#ixzz5nPvrgzOP

Exit mobile version