Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρία ολόκληρα χρόνια πεταμένες οι προτομές των Μακεδονομάχων στην Θεσσαλονίκη του Μπουτάρη

Στην Θεσσαλονίκη, όπου δήμαρχος είναι ακόμη ο εθνομηδενιστής Μπουτάρης, οι προτομές των Μακεδονομάχων, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας ΜΑΣ, είναι πεταμένες σε έναν υπαίθριο χώρο στα Σφαγεία της Θεσσαλονίκης εδώ και τρία χρόνια. Ούτε τρεις εβδομάδες, ούτε τρεις μήνες, αλλά τρία ολόκληρα χρόνια!

Είναι ολοφάνερο ότι οι προτομές των Ελλήνων που πάλεψαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας ΜΑΣ, τόσο από τον τουρκικό ζυγό όσο και από την Βουλγαρική απειλή, είναι ανεπιθύμητες για τον Μπουτάρη και τους άμεσους και τους έμμεσους συνοδοιπόρους του στον εθνομηδενισμό. Όσο για τους «πατριώτες» της ΝΔ, που παριστάνουν τώρα τους «αγανακτισμένους» για την απαράδεκτη στάση του Μπουτάρη (και) σ’ αυτό το ζήτημα, είναι ολοφάνερη η ψηφοθηρική τους διάσταση.

Επί μια ολόκληρη 5ετία τον νομιμοποίησαν πολιτικά, την ίδια ώρα που έπαιζαν το παιχνίδι της αριστεράς και αρνούνταν να συζητήσουν για τα θέματα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας ΜΑΣ με τους εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Μακεδονίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tria-oloklhra-chronia-petamenes-oi-protomes-twn-makedonomachwn-sthn-thessal#ixzz5nPwnPlDr

Exit mobile version