Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυσική κατάληξη για τον ανθέλληνα Μπουτάρη η θέση στο ΔΣ του Ιδρύματος Soros

Φυσική κατάληξη για τον ανθέλληνα Μπουτάρη η θέση στο ΔΣ του Ιδρύματος Soros

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για άλλη θητεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης και αμέσως, ο Γιάννης Μπουτάρης, εισήχθη στο ΔΣ του εν Ελλάδι ιδρύματος Soros, με την επωνυμία “Solidarity Now”.

Ουσιαστικά, βεβαίως, ο Μπουτάρης ασχολούταν με το έργο του ιδρύματος Soros για πολύ καιρό και ως δήμαρχος. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣ, Στέλιος Ζαββός, κουμπάρος του Soros και αδερφός του συμβούλου του Μητσοτάκη, Γιώργου Ζαββού, ο Μπουτάρης «συνετέλεσε ώστε η Θεσσαλονίκη να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς την πολυπολιτισμική της κληρονομιά».

Αυτό, βεβαίως, αφορά και τις προκλήσεις Μπουτάρη εις βάρος των Ποντίων της Θεσσαλονίκης, που κάθε τρεις και λίγο έκανε τούρκικες φιέστες στην πόλη, αλλά και το θράσος του να παραβαίνει συχνά πυκνά τον νόμο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και υβρίζει συστηματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με τελευταία τέτοια εκδήλωση τον αποκλεισμό της «Ελληνικής Αυγής» από τα δημοτικά μέσα ενημερώσεως.

Κοινώς, ο Μπουτάρης πάντα ήτανε μέλος του ιδρύματος Soros, απλά τώρα που πλέον αποσύρθηκε τον βάλανε τιμής ένεκεν στο ΔΣ του οργανισμού. Όπως άλλωστε τόνισε ο ίδιος στην δήλωσή του στην διάρκεια της θητείας του, ως δήμαρχος, «είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την οργάνωση».

Ο Μπουτάρης εισερχόμενος στο ΔΣ του “Solidarity Now” πήρε την θέση της Αντιγόνης Λυμπεράκη, η οποία αναγορεύτηκε σε Βουλευτή του Ποταμιού και είναι – ως γνωστόν – ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακόμα και στις ΜΚΟ του Soros, δεύτεροι έρχονται οι συριζαίοι, αφού είναι σαφές πως η ΝΔ έχει στενότατες σχέσεις με το «μεγάλο αφεντικό». Κατά τα άλλα κάποιοι αφελείς λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ για να φύγουν οι εθνομηδενιστές του Σύριζα.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fusikh-katalhjh-gia-ton-anthellhna-mpoutarh-h-thesh-sto-ds-tou-idrumatos-so#ixzz5nQUAVYmO

Exit mobile version