Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μισό εκατομμύριο ευρώ για προπαγάνδα της Προδοσίας των Πρεσπών δίνει ο Τσίπρας

Μισό εκατομμύριο ευρώ για προπαγάνδα της Προδοσίας των Πρεσπών δίνει ο Τσίπρας

Είδαν κι αποείδαν οι συριζαίοι από την συνεχιζόμενη γιούχα σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια για την προδοσία των Πρεσπών, που διαπράξανε εναντίον του Ελληνικού Έθνους από κοινού με τους νεοδημοκράτες, και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακριβοπληρωμένη και επιθετική προπαγάνδα υπέρ της Συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε από έγγραφο που δημοσίευσε η ίδια η κυβέρνηση, το υπουργείο του Νίκου Παππά, αποφάσισε την αποδέσμευση μισού εκατομμυρίου ευρώ για την «προβολή», την «διαφήμιση» και τις «δημόσιες σχέσεις» της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Θα πει, βεβαίως, κάποιος ότι ουδεμία διαφήμιση ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια επικοινωνιακή ενέργεια έχει γίνει με επίκεντρο την Συμφωνία των Πρεσπών. Το μόνο που γίνεται, σχετικά, είναι εκδηλώσεις του Σύριζα ανά την επικράτεια, οι οποίοι συνδυάζονται ενίοτε με τις Ευρωεκλογές και ενίοτε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Υπάρχουν και μερικές κομματικές εκδηλώσεις του ίδιου του Τσίπρα.

Και το ερώτημα είναι σαφές: Χρηματοδοτεί το κράτος τις κομματικές εκδηλώσεις του Σύριζα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/miso-ekatommurio-eurw-gia-propaganda-ths-prodosias-twn-prespwn-dinei-o-tsip#ixzz5nRrw8OfA

Exit mobile version