Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Επέστρεψαν λέει μετά από 60 ολόκληρα χρόνια μία πέτρα που εκλάπη από το Στόουνχεντς. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης του μνημείου το 1958 ένας από τους υπαλλήλους της, ο Ρόμπερτ Φίλιπς, αποφάσισε να κρατήσει ως ενθύμιο το κομμάτι πέτρας που αφαιρέθηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Αν για μια πέτρα μήκους 108 εκατοστών και φάρδους 25 χιλιοστών γίνεται τόσος ντόρος, ας μας πουν για τα γλυπτά του Παρθενώνα που τα παρακρατούν παρανόμως τόσα έτη οι “σύμμαχοι” μας και μάλιστα βγάζουν εκατομμύρια ευρώ εκθέτωντας τα. Τεμάχισαν ένα ολόκληρο πολιτισμικό μνημείο, την Ακρόπολη που μένει όρθια στο πέρασμα των αιώνων, κλέβοντας από την Ιστορία μας για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροαστικά συμφέροντα. Και έχουν το θράσος να μας μιλούν για ένα “πετραδάκι” που επέστρεψε εκεί που ανήκει!

Σοφία Α.

Γ. Λαγός: Η τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη! Δένδιας (ΝΔ): Όχι, η τουρκία, πρέπει να μπει στην ΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Κοιτάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εξέφραζαν πολιτικό λόγο ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας, πραγματικά για ακόμη μια φορά συνειδητοποίησα πως αυτούς τους ανθρώπους το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι ο Έλληνας και αυτή η άμοιρη Πατρίδα. Κοκορομαχούσαν και εξαπέλυαν ο ένας στον άλλον κατηγορίες για το ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον. Εντάξει κύριοι το καταλάβαμε και οι δυο είστε ό,τι χειρότερο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο και η θέση σας δεν είναι στα έδρανα της Βουλής αλλά βάσει των λεγομένων που ανταλλάξατε σίγουρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στέλιος Π.

Ηλίας Κασιδιάρης: “Στη μάχη της Αθήνας θα είμαστε νικητές εναντίον όλων σας!” ΒΙΝΤΕΟ

Ευρισκόμενη οικογενειακά στα Χανιά το Πάσχα ήταν η δικαιολογία (!) επειδή είχαμε απογοητευθεί από τα διάφορα πολιτικά δρώμενα όλων αυτών των Προδοτών κυβερνητικών και “παρατρεχάμενων” τους. Δεν σκεπτόμασταν καν να γυρίσουμε Αθήνα για εκλογές Μαΐου, μιας και το αποτέλεσμα αυτών ειδικά των εκλογών, μας φαινόταν προδιαγεγραμμένο αφενός και αφετέρου θα υπήρχαν και επιπλέον έξοδα. Και να που έσκασε σήμερα το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας” και μας έκανε να το ξανασκεφθούμε! Να σκεφτούμε πως όταν πιστεύεις σε ορισμένες ιδέες και ιδανικά δεν πρέπει να τα εγκαταλείπεις. Δεν γίνεται να αφήσουμε την Αθήνα μας να συνεχίσει ως Αθηνιστάν του Ισλαμαμπάντ, επειδή ο χειρότερος των χειροτέρων δημάρχων Καμίνης την ήθελε έτσι. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί οι Πατριώτες που υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή να μην βγει με αυτοδυναμία όπως επιθυμεί η ψοφοδεξιά ο υιός ο “μονογενής” της Ντόρας. Δεν ανήκει ο τίτλος του Δημάρχου της Αθήνας σ’ αυτόν τον ακάματο που κατάντησε λαθροαφοδετήριο την ιστορική περιοχή των Θερμοπυλών μαζί με το άγαλμα του Λεωνίδα. Γιατί το επόμενο βήμα του σίγουρα θα είναι να κάνει τα ίδια και χειρότερα και στην Ακρόπολη. Τέτοιο πειθήνιο του Sorros όργανο που είναι. Όλοι μαζί λοιπόν για ακόμα μια φορά θα πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική Αυγή και τον Ηλία τον Κασιδιάρη μην υπολογίζοντας κούραση και έξοδα όπως είναι η δική μας περίπτωση, γιατί μόνο στην Χρυσή Αυγή πια ελπίζουμε για μια Αθήνα ανθρώπινη για μια Αθήνα πραγματική Πρωτεύουσα της Ελλάδος και κόρη του Ουρανού. Καλή επιτυχία και ας ελπίσουμε πως αυτή την φορά τουλάχιστον η νοθεία δεν θα κερδίσει.

Άννα Κ.

Φυσική κατάληξη για τον ανθέλληνα Μπουτάρη η θέση στο ΔΣ του Ιδρύματος Soros

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-maiou-2019#ixzz5nVhHFA9R

Exit mobile version