Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

35χρονος λαθρομετανάστης ασέλγησε σε βάρος μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στα Χανιά!

«Ξαναμμένος» 35χρονος από την Συρία συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για ασέλγεια σε βάρος της μέσα σε υπεραστικό ΚΤΕΛ στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο λεωφορείο της γραμμής Χανιά-Ρέθυμνο. Όπως καταγγέλλει η ίδια η μαθήτρια, κατά την στιγμή που είχε σηκωθεί από την θέση της και επιχειρούσε να προσεγγίσει την πόρτα του οχήματος για να αποβιβαστεί, πέρασε μπροστά από τον 35χρονο «πρόσφυγα», ο οποίος την άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία απέστειλε άμεσα περιπολικό που σταμάτησε το λεωφορείο στον δρόμο και συνέλαβε τον «ξαναμμένο» 35χρονο «πρόσφυγα». Καταλαβαίνουμε την σιωπή των κάθε λογής «αλληλέγγυων» και «αντιρατσιστών» (και) επί αυτής της είδησης.

Όπως άλλωστε αντιλαμβανόμαστε και την έκδηλη αμηχανία των «φεμινιστριών» και όσων εξ αυτών καταγγέλλουν «την κουλτούρα του βιασμού» στο άκουσμα της συγκεκριμένης υπόθεσης. Οι λόγοι, ασφαλώς, είναι ευνόητοι…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/35chronos-prosfugas-sunelhfthh-sta-chania-gia-aselgeia-se-baros-mathhtrias#ixzz5nWJbJb8w

Exit mobile version