Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση για την προγραμματισμένη εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στη Νάουσα Ημαθίας

Φαίνεται ότι η εκρηκτική άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει θορυβήσει τα ελάχιστα εναπομείναντα μαρξιστοειδή.

Έτσι, κατόπιν πιέσεων του «εργατικού» κέντρου Νάουσας και υπό την σκανδαλώδη ανοχή παράνομης αντισυγκέντρωσης εκ μέρους της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, ο Δήμος προέβη σε ανάκληση παραχώρησης της αίθουσας ‘ΕΡΙΑ’ στην Ελληνική Αυγή, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19.30, με την ακόλουθη αβάσιμη και γελοία δικαιολογία: “Μετά από συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασάλευσης της τάξης και της κοινωνικής ειρήνης από την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στη Νάουσα με αρνητικές συνέπειες για την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης, ανακαλούμε την παραχώρηση αίθουσας εκδηλώσεων στο Κτίριο ΕΡΙΑ στην Ελληνική Αυγή”.

Είναι λοιπόν σαφές ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις το «κράτος» σε οποιαδήποτε βαθμίδα ουσιαστικά επιβραβεύει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις μιας χούφτας μαρξιστοειδών σε νόμιμες εκδηλώσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Ενημερώνουμε άπαντες ότι Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 12 Μαΐου στις 19.30, σε σημείο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-gia-thn-programmatismenh-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-sth-naousa#ixzz5nXFP5TKC

Exit mobile version