Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter αναφέρθηκε στην κοκορομαχία ανάμεσα σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή για το ποιος είναι περισσότερο κομμουνιστής!

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για το ποιος από τους δύο είναι περισσότερο κομμουνιστής. Τα ορφανά του Μαρξ διεκδικούν την χρεοκοπημένη κληρονομιά. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης με τους κομμουνιστές κυρίαρχους με τις ευλογίες της ΝΔ από το 1974 μέχρι σήμερα. #ΚΚΕ

Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα επειδή υπέγραψε την διακήρυξη – «μνημείο αντικομμουνισμού», όπως την χαρακτήρισε, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αναφέρεται σε «Σιδηρούν Παραπέτασμα».

«Αποδεικνύετε ότι ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό, ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ ενώ βγάζοντας από τον φάκελό του μια έγχρωμη φωτοτυπία της γνωστής εικόνας με τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού να υψώνουν την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στην κορυφή του Ράιχσταγκ μετά την κατάληψη του Βερολίνου, είπε: «Αυτό γιορτάζουμε την 9η Μάη: Την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ. Και επειδή ο κύριος πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχει προσχωρήσει στο στρατόπεδο του αντικομμουνισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας, θα αφήσουμε στα υπουργικά έδρανα μια φωτογραφία για να τη μεταφέρει στον κ. Τσίπρα για να δει τι γιορτάζουμε την 9η Μάη»!

Ο αντίλογος από την κυβέρνηση ήρθε από την Συριζαία Σία Αναγνωστοπούλου που είπε «δεν πρόκειται για ψήφισμα αλλά κοινή διακήρυξη που απαιτεί ομοφωνία» και επικαλέστηκε την στάση των πρώην χωρών του ανατολικού μπλοκ, ενώ επιτέθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας: “Εσείς περιμένετε να αλλάξει όλος ο κόσμος και μετά να έρθει ο παράδεισος, εμείς τις μάχες τις δίνουμε από μέσα”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tweet-n.-g.-michaloliakou-gia-thn-sugkroush-suriza-kke#ixzz5nXGDO7KB

Exit mobile version