Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοκρατία αλά Στάζι: Μύδροι του πλουτοκράτη Κόκκαλη κατά Χρυσής Αυγής – «Έδωσαν χώρο στους φασίστες»!

Δημοκρατία αλά Στάζι: Μύδροι του πλουτοκράτη Κόκκαλη κατά Χρυσής Αυγής - «Έδωσαν χώρο στους φασίστες»!

Αφρούς έβγαλε ο πλουτοκράτης Κόκκαλης επειδή δεν εφαρμόστηκαν αποκλεισμοί σε ύφος Στάζι και Στάλιν στον Δήμο του Πειραιά, και η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» έλαβε τα νόμιμα.

Σε ανακοίνωσή του, λοιπόν, στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε: «Σε αντίθεση με τους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που αρνήθηκαν να δώσουν έστω και μια σπιθαμή δημοκρατικού εδάφους, ο Δήμος του Πειραιά, παραχώρησε εκλογικό κέντρο στη Χρυσή Αυγή».

Θα ήθελε, προφανώς, ο συγκεκριμένος πλουτοκράτης να υπάρχουν συνθήκες «λαϊκής δημοκρατίας», όπως κάποτε στις επαρχίες της ΕΣΣΔ, που τα σοβιετικά τανκς «έσωζαν την δημοκρατία» από τις λαϊκές εξεγέρσεις.

Δυστυχώς, όμως, για αυτόν τα πράγματα δεν είναι έτσι, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει αυτός ο «λαϊκός αγωνιστής», είναι να πάει να βάλει κανένα… παραπέτασμα της Intracom γύρω από το εκλογικό περίπτερο του Συναγωνιστή και υποψηφίου Δημάρχου Πειραιώς, Γρηγόρη Δεμέστιχα, του οποίου την… σκόνη θα βλέπει την βραδιά των εκλογών ο… αντιτουριστικός υποψήφιος του Σύριζα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-ala-stazi-mudroi-tou-ploutokrath-kokkalh-kata-chrushs-aughs-edws#ixzz5nXW14qXy

Exit mobile version