Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην Άτλας TV: Η Ελληνική Αυγή θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις της μόνης πραγματικά πατριωτικής παράταξης για την αναβάθμιση της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις, οι οποίες προσφάτως θυμήθηκαν το μακεδονικό ζήτημα λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, η Χρυσή Αυγή είχε πάντα ως προτεραιότητα την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι βασικός στόχος της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη” είναι η δημόσια τάξη και ασφάλεια, μέσω της πάταξης της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου αλλά και την αντιμετώπιση του αυξανόμενου κινδύνου της λαθρομετανάστευσης, ζήτημα το οποίο δυστυχώς αποτελεί πλέον αρμοδιότητα αποκλειστικά ορισμένων ΜΚΟ οι οποίες και έχουν θησαυρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατέστησε σαφές ότι η επιτυχία της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη είναι δεδομένη, παρά τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό από το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-thleoptiko-stathmo-atlas-tv-milhse-o-upopshfios-dhmarchos-thessalonikh#ixzz5nYUWni9x

Exit mobile version