Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Για άλλη μια φορά φάνηκε η πλήρης απουσία δημόσιας ασφάλειας με τους αναρχικούς να αλωνίζουν ακόμη μια φορά ελεύθεροι στο κέντρο των Αθηνών, στην Βουκουρεστίου και να βανδαλίζουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Ούτε συλλήψεις ούτε τίποτα! Γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένη πως μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.

Ελένη Σ.

Οι αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής σε Περιφέρειες και Δήμους

Οι συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών για την χώρα μας έχουν γίνει παραπάνω από εμφανείς. Πέρα από διεθνής περίγελως, η Ελλάδα χάνει και το δικαίωμα να ονοματίζει ως Μακεδονικά διάφορα προϊόντα με σοβαρές συνέπειες και στην εθνική μας οικονομία. Προϊόντα όπως ο μακεδονικός χαλβάς, οι πιπεριές Φλωρίνης και αρκετά είδη οίνου θα έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα ονοματοδοσίας λόγω της… «εξαιρετικής Συμφωνίας των Πρεσπών».

Δημήτρης Λ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πλέον ούτε οι δημοσκόποι μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με ποσοστά που αγγίζουν το 9,8%. Αυτό συνέβη πιο συγκεκριμένα με την δημοσκόπηση της Mrb, η οποία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Φυσικά είναι η συνηθισμένη τακτική δημοσκόπων και διεφθαρμένων τηλεοπτικών καναλιών με σκοπό να πλήξουν -ανεπιτυχώς- την ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Βαγγέλης Γ.

Άλλη μια “νίκη της Δημοκρατίας”: Χατίρια Βούτση σε Κουτσούμπα και Καμμένο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-maiou-2019#ixzz5ncLFFaBi

Exit mobile version