Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο τον Ιωάννη Μεταξά έβαλε κατά λάθος στο προεκλογικό του σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μόνο τον Ιωάννη Μεταξά έβαλε κατά λάθος στο προεκλογικό του σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ωρύεται –και πολύ σωστά!- η δημοσιογραφική αλητεία της… πολιτικής ορθότητας για την «γκάφα ολκής» των αρμοδίων του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλαν στο πρώτο προεκλογικό τους σποτ εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου τον «τον δικτάτορα και απηνή διώκτη των Αριστερών της εποχής, Ιωάννη Μεταξά, ως σπουδαία προσωπικότητα».

Βέβαια, το βίντεο που περιείχε τον Ι. Μεταξά αποσύρθηκε μετά από λίγα λεπτά, ωστόσο έμειναν σ’ αυτό άλλες σπουδαίες προσωπικότητες της ένδοξης Ιστορίας μας που ήταν εξίσου άκρως εχθρικοί με τους αριστερούς, για τις οποίες όμως οι δημοσιογράφοι κάνουν την… πάπια, καθώς χαίρουν γενικής αποδοχής και η πολιτική ορθότης απαιτεί να εμφανίζονται ως τουλάχιστον… αριστερίζοντες.

Όπως για παράδειγμα ο ξεκάθαρα εθνικιστής και αντικομμουνιστής Κωστής ΠαλαμάςΒοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι! Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, Καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι. Για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί»).

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που έστειλε τους προδότες κομμουνιστές στις εξορίες με ειδικό νόμο, το λεγόμενο «Ιδιώνυμο».

Ο «Γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος αποκάλεσε το ΚΚΕ «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας»…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version