Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αλβανοί εμπόδισαν την μετάβαση Πατριωτών στους Βουλιαράτες για το Μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Το ανθελληνικό τους πρόσωπο επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι αλβανικές αρχές, οι οποίες δρουν ασύδοτες και υπό την ανοχή του ανύπαρκτου υπουργείου Εξωτερικών.

Τα σύνορα της Κακαβιάς σήμερα παρέμειναν ερμητικά κλειστά, καθώς επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου σε όλους τους Πατριώτες από την Ήπειρο και τις όμορες περιοχές που θέλησαν να μεταβούν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ανάμεσά τους και αρκετοί Συναγωνιστές που χαρακτηρίστηκαν από το αλβανικό καθεστώς ως “persona non grata”. Χαρακτηριστική περίπτωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο”, Κωνσταντίνου Αναγνώστου, στον οποίον η αλβανική κυβέρνηση απαγόρευσε να τελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα και να αποδώσει Τιμή στον Εθνομάρτυρα Κατσίφα.

Τελικώς, ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους και μπλόκα σε κάθε γωνιά το μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα τελέστηκε στην γενέτειρά του. Τον τρέμουν ακόμη και νεκρό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-albanoi-empodisan-thn-metabash-patriwtwn-stous-bouliarates-gia-to-mnhmos#ixzz5neDLikXH

Exit mobile version