Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Ελληνική Αυγή για την Φυλή” παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Νίκης! Φωτογραφίες

Η “Ελληνική Αυγή για την Φυλή” παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Νίκης! Φωτογραφίες

Την Πέμπτη, 9 Μαϊου η αυτοδιοικητική παράταξη «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή» στο γραφείο της επί της Λ. Φυλής 79 με πλήθος κόσμου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο, με το οποίο θα αγωνιστεί να αλλάξει την Πόλη.

Στο κατάμεστο γραφείο, πολίτες, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Χαράλαμπος Γιώτης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Γιάννης Λαγός, Θανάσης Κωνσταντίνου, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και άλλοι υποψήφιοι του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι συναγωνιστές άκουσαν με ενδιαφέρον το πρόγραμμά μας και είπαν το «ΜΑΖΙ» στον Αγώνα μας για μια Φυλή που θα αξίζει να ζεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Βασιλικής Γιαννοπούλου, Τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία είπε: «Αγωνιζόμαστε με την παράταξη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή για να πάρουμε πίσω την Πόλη μας, συμπράττουμε στον Αγώνα των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας. Συμπράττουμε στον Αγώνα των Ευρωβουλευτών μας για να ζήσουμε σε μια δυνατή Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη».

Στην συνέχεια, κάλεσε στο βήμα τον Βουλευτή Β’ Πειραιά της Χρυσής Αυγής και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Λαγό. Ο Βουλευτής αρχικώς αναφέρθηκε στην επιλογή του υποψηφίου Δήμαρχου Θοδωρή Τσέλα η οποία έγινε από τον ίδιο τον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, διότι αποτελεί άξιο μέλος, ικανότατο και με όραμα για την Πόλη της Φυλής. Αναφέρθηκε στο περιστατικό ωμής βίας που έγινε την ημέρα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, με την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης από μέλη του ΚΚΕ κατά την κατάθεση στεφάνου στους πεσόντες Αγωνιστές της Επανάστασης. Τόνισε την αδικία από πλευράς δικαιοσύνης την οποία βιώνουν οι Εθνικιστές που δέχονται επιθέσεις από κομμουνιστές, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι για τις πράξεις τους. «Εμείς κοντράρουμε ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, είναι τιμή και χαρά μεγάλη να είμαστε απέναντι σε αυτούς (και το λένε και οι ίδιοι) όταν μπαίνουν μέσα στη Βουλή πως είναι το “συνταγματικό τόξο” και εμείς είμαστε κάτι ξεχωριστό από αυτούς. Βεβαίως και είμαστε κάτι ξεχωριστό και είναι τιμή και καμάρι μας». Τελειώνοντας την ομιλία του τόνισε πως «θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για Πατρίδα και Ορθοδοξία! Και σε αυτές τις εποχές που όλοι γίνονται άπιστοι, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι Πιστοί, Τίμιοι που σέβονται. Εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα και πάντα ο Αγώνας γίνεται από λίγους Πιστούς. Εμείς είμαστε αυτοί οι πιστοί που ξεκινήσαμε λίγοι και στην πορεία θα πνίξουμε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο στην συνέχεια, πήρε ένα εξαίρετο μέλος της Χρυσής Αυγής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο κ. Θανάσης Κωνσταντίνου. Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως δυστυχώς ίσως είναι η τελευταία φορά που το εκλογικό σύνολο είναι ελληνικό, γιατί με τόσες παράνομες ελληνοποιήσεις που έχουν συμβεί σύντομα οι Έλληνες δεν θα έχουν τον έλεγχο του εκλογικού τους συστήματος». «Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε και να το επικοινωνήσετε πως τίποτε άλλο σε αυτό τον τόπο δεν έχει μείνει να αγωνίζεται υπέρ του Έθνους και του Λαού. Έχει μείνει μόνο ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» τόνισε. Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά: «Κανένα αύριο δεν θα είναι όπως το σήμερα. Μείνε μαζί μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

Ακολούθησε η προβολή ενός βίντεο στο οποίο οι παριστάμενοι παρακολούθησαν με φρίκη τα όσα διαδραματίζονται στη Χωματερή, τις πομπώδεις προεκλογικές περιφερειάρχη της ανικανότητας, Δούρου και τις υποσχέσεις της για το ΧΥΤΑ που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν, ενώ η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει ξεφύγει.

Στο βίντεο αποτυπώνονται και οι προτάσεις της Ελληνικής Αυγής οι οποίες περιλαμβάνουν: Aνακύκλωση στην Πηγή, με τεράστια οφέλη στην Υγεία, στο Περιβάλλον, στην Ανάπτυξη του Τόπου αλλά και στην τσέπη των δημοτών, πρόγραμμα που πολλοί υπόσχονται για να πάρουν ψήφους αλλά μόνο εμείς που το έχουμε μελετήσει σε βάθος μπορούμε να το κάνουμε πράξη.

Ο συναγωνιστής, Χρήστος Παππάς, Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής πήρε κατόπιν το λόγο, μιλώντας με ιδιαίτερο σεβασμό για τον Συναγωνιστή Αθανάσιο Κωνσταντίνου και την προσφορά του στον Αγώνα του Κινήματος και με ενθουσιασμό για την Υποψηφιότητα του Θοδωρή Τσέλα για το Δήμο Φυλής, καθώς τον θεωρεί άξιο, τίμιο και κυρίως ικανό να κάνει πράξη το πρόγραμμα για να αλλάξει ο Τόπος. Μίλησε για το σύστημα που κυβερνά και είπε πως δεν αξίζει να τους φοβάται κανείς γιατί σίγουρα θα πέσουν! Το σύστημά τους καταρρέει. «Μας ενώνουν 4 λέξεις: Ελλάδα και μόνο Ελλάδα» για αυτό «Ελληνική Αυγή για τη Φυλή – Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα». Έκλεισε λέγοντας «Είμαστε οι μόνοι φορείς της Ιδέας και σας ευχαριστώ που έχετε ενστερνιστεί μαζί μας αυτό το βάρος της μεγάλης ιδέας που λέγεται Ελλάδα, τον Αγώνα να πάρουμε τις γειτονιές μας πίσω και τελικά την Πατρίδα μας πίσω. Σας ευχαριστώ που πορεύεστε μαζί μας και είστε ένα κομμάτι από μας και που σύντομα θα πάρουμε τη Νίκη και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στη Περιφέρεια Αττικής και πάνω από όλα με τη Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Εύχομαι το βράδυ της 26ης Μαίου να είμαι και πάλι εδώ και να πανηγυρίζουμε τους καρπούς της προσπάθειάς σας. Καλούς Αγώνες».

Ακολούθησε προβολή βίντεο με γεγονότα που σφραγίζουν πως η Φυλή είναι μήτρα εγκλήματος, οι πολίτες ανήμποροι και αβοήθητοι στο κύμα βίας, η αστυνομία ανίσχυροι και πως με το πρόγραμμα κατά της εγκληματικότητας της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή θα υπάρξει ασφάλεια στην Πόλη!

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για τη Φυλή, Θοδωρής Τσέλας ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την αγάπη, το σεβασμό και την υποχρέωσή του για την υποστήριξή τους. «Ο Δήμος Φυλής θα νικήσει, όπως θα νικήσει και κάθε περιφέρεια όπου υπάρχει Ελληνική Αυγή, όπως θα νικήσει η Ελλάδα και η Ευρώπη, όπου υπάρχει Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά.

«Με το δικό σας αγώνα, με αυτό το ψηφοδέλτιο Νίκης που παρουσιάζουμε σήμερα, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα της Πόλης, να νοικοκυρέψουμε ολόκληρες γειτονιές που βρίσκονται σε εγκατάλειψη. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τους δημότες. Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις, τέρμα στα ψέματα, να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η υποχρέωσή μας δεν είναι να τάξουμε ένα δίμηνο, αλλά να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για όλους τους πολίτες. Ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από τις συνθήκες και τις δυνατότητες που θα δημιουργήσουμε εμείς μέσα από το πρόγραμμά μας. Όσοι ζουν εδώ γνωρίζουν τα προβλήματα της Πόλης. Η Φυλή και οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από Σωτήρες, αλλά από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, για δημιουργία και τέτοιοι είστε όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση. Εμείς εδώ δεν υποσχόμαστε θέσεις και όποιος βάλει τις προσωπικές του φιλοδοξίες πάνω από τα προβλήματα της Πόλης είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν και σίγουρα δεν θα είναι μαζί μας.

Φίλες και φίλοι γελάστηκαν όσοι μας πολέμησαν με λυσσαλέο τρόπο, εκείνοι που μας απαξίωσαν και μας λοιδόρησαν, κέντρα που έδιναν εντολή να μας φιμώνει ο τοπικος Τύπος και κέντρα που μας έκλειναν τους λογαριασμούς μας στο διαδίκτυο. Όταν μας επιτέθηκαν με μαχαίρια στην γεμάτη πλατεία τα ντόπια κέντρα δεν αντέδρασαν και δεν καταδίκασαν τους τραμπούκους του ΚΚΕ, γιατί τους βόλευε να δημιουργηθούν επεισόδια που θα βάραιναν όχι μόνο τη δημοτική παράταξη αλλά και το κόμμα που μας στηρίζει. Διαδίδουν πως δήθεν τα έχουν βρει με βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή και άλλες τέτοιες φαιδρές κατηγορίες. Νομίζουν ότι οι δικοί μας βουλευτές είναι σαν τους δικούς τους βουλευτές που πουλιούνται δεξιά και αριστερά. Περάσαμε πολλά για την παράταξη αυτή, αλλά δεν πτοηθήκαμε».

Ευχαρίστησε τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό που μας εμπιστεύτηκε τα λάβαρα για να αγωνιστούμε όχι για εμάς αλλά για τους πολίτες. «Προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά ευχάριστος. Για να έχει τύχη αυτή η Πόλη πρέπει να έχει άτομα που φέρνουν φρέσκιες ιδέες». Έκλεισε δε την ομιλία του λέγοντας «Δεν με σαγηνεύει η εξουσία, εργάτης δίπλα στους εργάτες θέλω να είμαι». Τέλος, ανακοίνωσε με συγκίνηση τα άτομα του ψηφοδελτίου που αγωνίζονται μαζί του λέγοντας: «Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Νίκης. Όλοι μαζί ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πάντα στο Δήμο, όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή, όλοι μαζί να καταστήσουμε το Δήμο ένα πρότυπο και ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού. Έχουμε ένα Όραμα και μια Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ»

Καταχειροκροτούμενος από το συγκεντρωμένους, φωτογραφήθηκε με όλους, μίλησε εγκάρδια με τους πολίτες και υποσχέθηκε νέους, πιο έντονους αγώνες, για να γίνει η Φυλή, Τόπος να ζεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-th-fulh-parousiase-to-pshfodeltio-ths-nikhs#ixzz5neV8hM2T

Exit mobile version