Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Μαΐου 2019

H Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα που την ταλανίζουν. Είναι μακριά από τους πολίτες και δεν έχει κοινωνικό πρόσωπο. Αύξησε την ανεργία, δεν επενδύει σε τεχνολογία και ανάπτυξη, δεν διασφαλίζει τα σύνορά της και δεν έχει λύσεις στο σοβαρό δημογραφικό της πρόβλημα. Συνεχίζει να διατηρεί τις ανισότητες μεταξύ Βορρά και Νότου και δεν φροντίζει την περιφερειακή της ανάπτυξη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση της υποκρισίας και των κλειστών συνόρων δεν προωθεί ένα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, καθώς διοχετεύει πόρους στα κράτη εισόδου του Νότου, κάνοντάς τα «parking ανθρώπινων ψυχών».

Δ.Μ.

Σταλινική απόφαση του Δήμου Χανίων να μην δώσει δημόσιο χώρο στην Χρυσή Αυγή

Mε βρώμικες μεθόδους προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα. Δεν μας λυγίζετε, δείχνετε καθημερινά το πραγματικό σας πρόσωπο, αυτό ενός φοβισμένου συστήματος που βλέπει πως ούτε οι σφαίρες μας λυγίζουν, ούτε οι φυλακίσεις αλλά και ούτε η στέρηση του νόμιμου δικαιώματος μας του εκλέγειν και εκλέγεσθαι! Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, ό,τι και να κάνετε η οργή των Ελλήνων για την προδοσία της Μακεδονίας και την μνημονιακή πολιτική σας έχει ξεχειλίσει!

Σταύρος, Νεάπολη

Μόνο τον Ιωάννη Μεταξά έβαλε κατά λάθος στο προεκλογικό του σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ;

Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για έναν αμετανόητο δολοφόνο και τρομοκράτη για το αν θα πάρει άδεια ή όχι εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Το βαρέλι δεν έχει πάτο, δεν υπάρχει πιο χαμηλά να πέσουμε! Ωρολογιακή βόμβα είναι η Ελλάδα έξω είναι όλοι οι εγκληματίες και εμείς ως πολίτες δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Υπάρχουν νόμοι και δεν τηρούνται πουθενά! Πρέπει επιτέλους αυτός ο αριστερός θίασος και όσοι τον ενθαρρύνουν, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει! Μόνο Χρυσή Αυγή για να γίνει επιτέλους η Ελλάδα κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο.

Φώτης Σ.

Μεγάλη ανοιχτή εθνικιστική συγκέντρωση στον Πύργο – Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-12-maiou-2019#ixzz5niSQPuDL

Exit mobile version