Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… τούρκος Ηρόδοτος

Ο... τούρκος Ηρόδοτος

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην που κυκλοφορεί

Η παγκοσμιοποίηση καλπάζει! Αυτοί που προωθούν την διεθνοποίηση των πάντων, μετά τις τραγελαφικές προσπάθειες του ύπουλου εργαλείου του συστήματος, της τηλεόρασης, με τον μαύρο Αχιλλέα, προχωράει σε πιο σοβαρά επίπεδα, βάζοντας τα αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια να υλοποιούν μια ρευστοποίηση της ιστορίας.

Έτσι, διαβάζουμε στην ειδησεογραφία, ότι το παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ. (MassachusettsInstitute of Technology) έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, την οποία ονομάζει Pantheon και εκεί αναφέρει τον Ηρόδοτο, τον Όμηρο, τον Θαλή, τον Ηράκλειτο, τον Διογένη και άλλους ως «τούρκους»! Τον δε Κεμάλ Ατατούρκ ως «γεννηθέντα στην Ελλάδα». Η δικαιολογία του Μ.Ι.Τ. είναι πως κάνει την κατηγοριοποίηση βάσει του σημερινού χάρτη! Αν βέβαια, μπορεί κανείς να θεωρήσει δικαιολογία, μια τέτοια ρηχή και ανιστόρητη πρόφαση.

Είναι ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια των κύκλων που απεργάζονται την διαγραφή της ταυτότητας των Εθνών, την πολτοποίηση της διαφορετικότητας. Στόχος τους ο άνθρωπος να αποκοπεί και να αποξενωθεί από τις ρίζες του. Τι συμβαίνει όμως σε έναν οργανισμό που παθαίνει κάτι τέτοιο; Ξεραίνεται και πεθαίνει.

Το Μ.Ι.Τ. είναι προφανές πως δεν υπολογίζει το ακαδημαϊκό του κύρος, δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα της εκπαίδευσης που θα παρέχει πλέον στους φοιτητές του. Πιο πολύ μετράνε οι εντολές (και οι χρηματοδοτήσεις) που παίρνει από κύκλους που ενδιαφέρονται να κατακλέψουν την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό.

Και εδώ φυσικά η ευθύνη βαραίνει εμάς. Εμείς έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα. Εμείς που αδιαφορούμε για την κακοποίηση που υφίσταται ο Ελληνικός Πολιτισμός κάθε μορφής, ανά τον κόσμο. Εμείς που αντί να είμαστε το πρότυπο διδασκαλίας των αρχαϊκών γραμμάτων, τα βγάζουμε από τα σχολεία μας. Τα σβήνουμε από τα βιβλία μας. Τα δαιμονοποιούμε και τα υποβαθμίζουμε. Ανεχόμαστε αμόρφωτα έμμισθα όργανα των εχθρών του Ελληνισμού να μας λένε ότι οι παραδόσεις μας «έχουν σβήσει». Ότι η γλώσσα μας «είναι νεκρή». Ότι η ορθογραφία είναι άχρηστη. Ότι η ιστορία μας είναι «ιμπεριαλιστική».

Εμείς που ανεχόμαστε, να ξεπουλάνε την Μακεδονία μας και ξεδιάντροπα να βραβεύονται γι αυτό από κάθε ξένο συμφέρον!!! Η εποχή μας είναι επικίνδυνη. Η εθνοαποδόμηση ενισχύεται και επιταχύνεται από την γενικότερη παγκοσμιοποίηση. Η εθνική συνείδηση απαλείφεται συστηματικά.

Ευτυχώς η κατάσταση, δεν είναι ακόμη σε μη αναστρέψιμο σημείο. Υπάρχει τρόπος αντίδρασης. Υπάρχει δρόμος επιστροφής. Στηρίζουμε μαζικά το Κίνημα των Εθνικιστών και βάζουμε φρένο στην γελοιοποίηση και αποψίλωση του Ελληνισμού.

Το σημερινό βήμα είναι οι εκλογές για Δήμους Περιφέρειες και Ευρωκοινοβούλιο. Το αυριανό οι επερχόμενες Εθνικές εκλογές. Βήμα-βήμα θα ξαναστήσουμε τον Ελληνισμό στα πόδια του και βήμα-βήμα θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tourkos-hrodotos#ixzz5niSpt1IN

Exit mobile version