Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δράση της “Πατριωτικής Αυγής για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης” στην Δράμα & συνέντευξη Ελευθέριου Νικολαΐδη στον “Χρόνο”

Δράση της “Πατριωτικής Αυγής για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης” στην Δράμα & συνέντευξη Ελευθέριου Νικολαΐδη στον “Χρόνο”

Στο διοικητήριο της Δράμας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση απο τον υποψήφιο περιφερειάρχη της “Πατριωτικής Αυγής για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”, Νικολαΐδη Ελευθέριο στην λαϊκή των παραγωγών. Διανέμοντας μεγάλο αριθμό φυλλαδίων με το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, είχαμε άμεση εποικοινωνια με τους παραγωγούς και με τον διερχόμενο κόσμο, ενώ μας παρέθεσαν τα πρόβληματα του κλάδου τους.

Άκρως ενθαρρυντική για τον αγώνα μας ήταν η θερμή υποδοχή των συντοπιτών μας, οι οποίοι δήλωναν συμπαραστάτες στον αγώνα μας, υπερτονίζοντας την άμεση υποστήριξή τους στον συνδυασμό μας. Γίναμε δέκτες παραπόνων για την τραγική κατάσταση που συνεχίζει να υφίσταται η Δράμα αλλά και όλη η Περιφέρειά μας.

Με παρρησία τους απάντησε ο συναγωνιστής Νικολαΐδης πως η μόνη ελπίδα για την Περιφέρεια μας είναι η ψήφος στην Πατριωτική Αυγή για την ΑΜ-Θ , αλλά και για να βγει η χώρα από το τέλμα, η λύση είναι μία κραταιά Εθνικιστική κυβέρνηση για να οδηγήσει στην αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Κόντρα στην αμείλικτη συνωμοσία σιωπής ορισμένων περιφερειακών ΜΜΕ, εμείς θα είμαστε συνεχώς έξω, στους δρόμους στις γειτονιές στα χωριά και στις πόλεις, θα συζητάμε, θα ενημερώνουμε και θα κατατοπίζουμε τους συμπατριώτες μας για το όραμα τις ιδέες αλλά και το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου που θα είναι η βάση για την ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.

Στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ παρευρέθη ο νέος επικεφαλής της “Πατριωτικής Αυγής ΑΜ-Θ και υποψήφιος περιφερειάρχης”, Ελευθέριος Νικολαΐδης, ο οποίος παρακολούθησε την συνεδρίαση δίπλα στον νυν περιφερειακό σύμβουλο Αναστάσιο Ναθαναηλίδη, προκειμένου να έχει εικόνα για το πως λειτουργεί το όργανο.

Ζητώντας το βήμα από τον “Χρόνο” προκειμένου να παρουσιάσει την πρόταση της παράταξης για την ΑΜ-Θ δήλωσε ότι “ο συνδυασμός μας δεν είναι για να συμμετάσχει απλώς αλλά για να πρωταγωνιστήσει”. Παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η παράταξη μπορεί να ανεβάσει τα εκλογικά της ποσοστά κι έχει ως στόχο να συμμετάσχει στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών. “Βλέπουμε μία φοβία, οι κυβερνώντες τρομοκρατούν τους πάντες, εμείς πανελλαδικά τρώμε μαύρο, αλλά πιστεύω ο κόσμος αυτό να το κατανοεί και να το δείξει στην κάλπη”, πρόσθεσε.

Ο ίδιος εξηγεί ότι η παράταξη έχει καταγράψει όλα τα ζητήματα καθημερινότητας της ΠΑΜ-Θ, προτάσσοντας ως “μείζον πρόβλημα” όπως είπε “την λαθρομετανάστευση, η οποία μαστίζει τον ελληνικό ιστό, (…), φθείρει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας”, προσθέτοντας ότι το μεταναστευτικό – προσφυγικό έχει εντείνει την εγκληματικότητα. Ζήτησε επίσης από την Πολιτεία και την ΠΑΜ-Θ να στηρίξουν τις Ελληνίδες μητέρες, προς αντιστροφή της υπογεννητικότητας, προτείνοντας άμεση συνταξιοδότηση της τρίτεκνης μητέρας κάνοντας λόγο για “μείζον δημογραφικό πρόβλημα το οποίο μαστίζει την χώρα και πιθανόν μετά από είκοσι χρόνια να την τελειώσει κιόλας”.

Μίλησε, κατόπιν, για την ανάγκη ενίσχυσης “της ελληνικότητας της Περιφέρειας”, λέγοντας σχηματικά “η Κύπρος τουρκοποιήθηκε και η Θράκη πάει να κυπροποιηθεί…“, ενώ κατηγόρησε την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το ότι δεν αντέδρασε δυναμικά κόντρα στην συμφωνία των Πρεσπών, διερωτώμενος σχετικά “τώρα έχουμε Δυτική, Κεντρική, Ανατολική αλλά και Βόρεια Μακεδονία;”, κάνοντας λόγο ευθέως για ξεπούλημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-ths-patriwtikhs-aughs-gia-thn-perifereia-am-th-sthn-laikh#ixzz5njstp4zM

Exit mobile version