Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Έκοψαν τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Θεσσαλονίκης οι αλήτες με γελοίες δικαιολογίες. Θέλουν να πιστέψουμε ότι όλοι οι λοιποί συνδυασμοί ήταν πλήρεις και δεν τους ειδοποίησαν εγκαίρως για τυχόν παραλήψεις. Ας τα θυμούνται αυτά γιατί υπάρχει και Θεός και γυρίζει ο τροχός. Όλα αυτά που μας κάνουν θα τα βρουν μπροστά τους οι προδότες πολιτικοί και τα τσιράκια τους. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κώστας Χ, Θεσσαλονίκη

Ψύχωση στην Νέα Δημοκρατία για Χρυσή Αυγή – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι αλβανοί συνεχίζουν να είναι προκλητικοί στην Βόρεια Ήπειρο και απαγόρευσαν ξανά σε Έλληνες να παραστούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Απαγόρευσαν οι κατσαπλιάδες την είσοδό μας σε Ελληνικό αυτόνομο έδαφος! Η κυβέρνηση απούσα, ως συνήθως και μέχρι ενός σημείου λογικό, εφόσον οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ασιάτες ή αφρικανοί λαθρομετανάστες για να σκίζουν τα ιμάτιά τους οι αριστεροί δικαιωματάκηδες και οι κοσμοπολίτες δεξιούληδες. Η Βόρειος Ήπειρος είναι γη Ελληνική, ας το καταλάβουν επιτέλους οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν κι ας πράξουν τα δέοντα. Υπάρχουν καταπιεσμένοι Έλληνες στα εδάφη αυτά και εμείς εδώ ταΐζουμε τους καταπιεστές τους.

Ε.Π.

Ανακάλεσε ο Παπαχρήστος του «Βήματος» τις ύβρεις εναντίον του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού

“Ελεύθερες” ευρωεκλογές  (και περιφερειακές) σε λίγες ημέρες με μη διάθεση χώρων στην Χρυσή Αυγή, αποκλεισμό από τον τηλεοπτικό χρόνο, απαγορεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τρομοκρατία από τις συμμορίες των παρακρατικών. Αυτή είναι η “δημοκρατία” των τραπεζιτών, των κλεφτών πολιτικών υπαλλήλων τους και των πολυεθνικών. Αυτό είναι ο ρατσισμός τους, που κατάντησαν τον Έλληνα πολίτη επαίτη και την ίδια στιγμή επιδοτούν τους παράνομους αλλοδαπούς στα πάντα. Τέτοια βίαιη αλλαγή πληθυσμού δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Όποιος έχει αντίρρηση και το θεωρεί υπερβολικό, ας κάτσει έξω από ένα σχολείο την ώρα που σχολάνε οι μαθητές κι ας μας πει πόσα παιδιά είναι ελληνόπουλα. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει. Η Ελλάδα πεθαίνει!

Κατερίνα Ρ.

Νέες τουρκικές προκλήσεις με φόντο την ΑΟΖ: «Θυμηθείτε το 1974»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-13-maiou-2019#ixzz5nkVxxYmN

Exit mobile version