Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο τόξο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Η κατάθεση μομφής από πλευράς ΝΔ για την περίπτωση Πολάκη αποδεικνύει περίτρανα εκείνο το οποίο από μακρού χρόνου υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και αντιλαμβάνεται αργά μεν σταθερά δε, ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα Ελλήνων πολιτών: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμιά ουσιώδη διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και ασκούν την πολιτική.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, είναι λανθασμένο να μιλούμε περί πολιτικής. Διότι επί της ουσίας δεν πρόκειται περί πολιτικής αλλά περί πολιτικαντισμού και μάλιστα στην χειρότερη και πλέον ειδεχθή του μορφή. Απόδειξη τούτου το γεγονός πως η ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σε μια τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο που εν πολλοίς κρίνει την πορεία της Ελλάδος για τις επόμενες δεκαετίες, επέλεξε μεταξύ προδοσίας της Μακεδονίας και της υπόθεσης Πολάκη να καταθέσει πρόταση μομφής στην δεύτερη. Όπερ σημαίνει πως για το κόμμα του κυρίου Μητσοτάκη ο Πολάκης είναι εξόχως πιο σημαντικός από το ξεπούλημα της Μακεδονίας! Ο πολιτικαντισμός με απλά λόγια, στα καλύτερά του…

Παρά ταύτα η ΝΔ επιμένει ακόμη και σήμερα να χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή κόμμα «λαϊκιστικό» και ακόμη χειρότερα να κατηγορεί σε μια επίδειξη αδιανόητης υποκρισίας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών λίγο-πολύ ως «συνεργαζόμενο» με την κυβέρνηση των κομμουνιστών! Για το ποιος συνεργάζεται με την αριστερά, απαντούν οι μάχες εντός και εκτός βουλής, εκείνες για τις οποίες ο εσμός των κρατικοδίαιτων αριστερών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επαναλαμβάνοντας διαρκώς το επιχείρημα της «συσπείρωσης των δημοκρατικών δυνάμεων ενάντια στην απειλή της ακροδεξιάς». Για τα περί λαϊκισμού από την άλλη πλευρά, απαντά ο πλήρης αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα «δημοκρατικά, αντικειμενικά και έγκριτα» μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στα μέσα ενημέρωσης όπου η ΝΔ και οι εκπρόσωποί της έχουν την μερίδα του λέοντος, διαθέτοντας βήμα προκειμένου να λαϊκίζουν τάζοντας μείωση φορολογίας και ΕΝΦΙΑ, επαναδιαπραγμάτευση των υπερπλεονασμάτων, επενδύσεις και ανάπτυξη, σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης μέχρι και… άσκηση βέτο στην ευρωπαϊκή προοπτική του μορφώματος των Σκοπίων!

Ο λαϊκισμός δηλαδή, όπως και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί, απαιτεί προβολή. Και την προβολή την έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι η Χρυσή Αυγή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο ιεραρχεί το κλασικό αριστερίστικο θράσος Πολάκη ως σημαντικότερο της προδοσίας της Μακεδονίας. Παραδίδουμε τους πολιτικάντηδες της ΝΔ στη χλεύη των Πατριωτών που υφίστανται τα πάνδεινα από το Καθεστώς της ερυθράς Χούντας που εξουσιάζει επί τεσσεράμισι έτη και κυβερνά επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επέλεξε ως διάδοχός της εκείνη των Τσίπρα-Καμμένου όταν το Σεπτέμβριο του 2013 εξαπέλυσε την σφοδρή, αντισυνταγματική της επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της εποχής τα ποσοστά των κομμάτων κυμαίνονταν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 23%, ΝΔ 22%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%. Αυτά τα ολίγα για τους όψιμους «κομμουνιστοφάγους» της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας.

Επανερχόμαστε όμως στο παρόν με τη Χρυσή Αυγή σταθερά τρίτο κόμμα στη χώρα με ανεβασμένα ποσοστά και με την αβεβαιότητα να διακατέχει δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές αναφορικά με το εύρος της ανόδου της. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο και αντιθέτως πλειοψηφικό κομμάτι του εκλογικού σώματος στρέφεται φανερά πλέον κατά της αριστεράς και της κυβέρνησής της. Πρέπει η κυβέρνηση Τσίπρα να πέσει; Σαφώς και πρέπει! Όχι όμως επειδή έχει στη σύνθεσή της τον Πολάκη (όπως υποστηρίζει η ΝΔ) αλλά διότι κάθε ενέργειά της βλάπτει ανεπανόρθωτα την Πατρίδα και το Λαό μας.

Η κυβέρνηση της αριστεράς για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, θα έπεφτε πριν ακόμη επικυρωθεί από την βουλή η επαίσχυντη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όταν η ελληνική κοινωνία ξεσηκώθηκε κατά της τότε συγκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, με πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα τους μαθητές, την Ελληνική Νεολαία. Σ’ εκείνη την περίπτωση όμως, η ΝΔ πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο-αβάντα στον Τσίπρα και την παρέα του: καταδίκασε τις μαθητικές κινητοποιήσεις, δίνοντας επί της ουσίας στους Τσίπρα και Κοτζιά το μελάνι δια του οποίου υπέγραψαν και επικύρωσαν την αντεθνική Συμφωνία, αποτρέποντας εμμέσως πλην σαφώς την κοινωνική έκρηξη κατά των προδοτών της αριστεράς. Ότι δηλαδή έκανε το 2016 το ΚΚΕ με την περίπτωση του αγροτικού ξεσηκωμού.

Να πέσει λοιπόν η Χούντα της αριστεράς αλλά να πέσει για να εγερθεί η Εθνική Αντίσταση και όχι για να αλλάξουν απλώς οι διαχειριστές της εξαθλίωσης και των εθνικών ταπεινώσεων. Να πέσει για να ανατείλει πανώρια και επιβλητική η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-kata-politikantismou-h-chrush-augh-enantia-sto-tojo-suriza-nd#ixzz5nnor5wr0

Exit mobile version