Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: Αδιέξοδη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στον Ελληνικό Αθλητισμό! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε μια σειρά ανούσιων και άκαιρων τροπολογιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι καταρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λύνει κανένα από τα ουσιώδη προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που βέβαια ισχύει για κάθε τομέα της πολιτικής ζωής. Ακόμα, κατέκρινε την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετεί τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ενώ δημιουργήθηκαν από χρήματα του Ελληνικού Λαού για τον Ελληνικό Λαό.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι όσον αφορά τις τραγικές καταστροφές σε Μάτι και Μάνδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ανεπιτυχώς με ημίμετρα να διορθώσει τις καταστροφικές πολιτικές και λάθη του παρελθόντος, χωρίς όμως να τολμά να καταστήσει υπόλογους στην δικαιοσύνη τους υπεύθυνους αυτών των τραγωδιών.

Ο Αντώνης Γρέγος έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στο ψηφοθηρικό νομοσχέδιο για κατασκευή αεροδρομίου στην Κρήτη, τονίζοντας ότι ακόμη και στην Κρήτη οι συριζαίοι είναι ανεπιθύμητοι, καθώς χιλιάδες Κρητικοί έδωσαν την ζωή τους στο παρελθόν πολεμώντας για την Μακεδονία μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-adiejodh-h-politikh-tou-suriza-kai-ston-ellhniko-athlhtismo-binte#ixzz5npCAXTWW

Exit mobile version